V medijih

Članek v reviji Glas gospodarstva: Se slovenski podjetnik zaveda, da je spletna stran ključna komponenta za ugled podjetja?

Več v prispevku.

Članek v reviji Monitor: Kako optimizirati prodajni proces s platformo B2B

Več v prispevku.

Članek v reviji Podjetja Slovenija: Slovenski podjetniki pogosto podcenjujejo pomembnost spletne strani.

Več v prispevku.

Članek v financah: Na podlagi izbranih primerov dobrih praks boste dobili vpogled, kako na spletu izstopati iz konkurence in doseči različne strateške cilje.

Več v prispevku.

Za časopis DELO smo prespevali nekaj koristnih nasvetov.

Več v prispevku.

(Intervju v Financah) Kdaj podjetje potrebuje B2B-platformo

Naš direktor, Brane Tomažič, se je s Časnik Finance pogovarjal o enem izmed trendov spletnega poslovanja

Več v prispevku.

V Financah smo delili nasvete o tem, kdaj je čas za prenovo spletne strani.

O čem smo se pogovarjali:

➡ Upad povpraševanj, slaba uvrstitev v brskalniku Google, tehnično slaba prilagoditev na zaslone različnih velikost ter neaktualna vsebina so pokazatelji, da je čas za prenovo spletne strani.
➡ Poletje je odličen čas za postavitev nove spletne strani ali spletne trgovine.
➡ Povežite se z izkušenim izvajalcem, ki vam lahko ponudi celovito storitev.
➡ Spletna stran je tudi močno HR orodje za privabljanje novih kadrov.
Ogled celotnega članka tukaj.

Časnik Finance je pripravil članek, kako so v agenciji noviSplet razvili napredno spletno trgovino za ljubitelje pijač.

Zdi se, da se končno tudi panoga gostinstva, potem ko je bila v pandemiji ena najbolj prizadetih, počasi digitalizira.
Ogled celotnega članka tukaj.

Zakaj in kako spletno trgovino povezati z zalednimi sistemi

Naš kometar za Finance: "Trgovinam z večjo količino izdelkov povezava z zalednim sistemom olajša in poceni upravljanje. Vloženi denar se zato hitro povrne, poslovanje pa postane učinkovitejše. Ogled celotnega članka tukaj.

DELO: Epidemija je naketerim trgovcem prinesla desetletni razvoj

Za časopis DELO smo odgovorjali na vprašanja glede povečanega povprašavanja v času Covid-19 po spletnih trgovinah. Celoten članek dosegljiv tukaj.

Kako izbrati najprimernejšo platformo za spletno trgovino

Za častnik Finance smo odgovorjali na vprašanje novinarja kako izbrati pravo platformo za spletno trgovino. Celoten članek dosegljiv tukaj.

Intervju za častnik Finance

V času, ko pomena ustreznega spletnega nastopa ni več moč izpodbijati, smo se z Branetom Tomažičem iz podjetja noviSplet pogovarjali o tem, zakaj se izplača najeti zunanje strokovnjake, kaj pomeni biti na vrhu iskanj Googla in zakaj so danes vsi strokovnjaki za SEO. Celoten članek dosegljiv tukaj.

Intervju za goriški tednik Novi Glas

Dobro sodelovanje in zadovoljstvo naših parterjev sta dve izmed ključnih vodil do katerih strmimo v našem podjetju. Celoten članek dosegljiv tukaj.

V častniku Finance, smo odgovarjali na temo:
Kaj morate o GDPR vedeti, če imate spletno trgovino

Tako kot pri mnogih podjetjih in organizacijah pridobivanje privolitev povzroča ogromno težav tudi spletnim trgovinam. S pomočjo Braneta Tomažiča iz agencije za spletne storitve noviSplet.com...

Več v tiskani izdaji:

Predstavitev dobrih praks, študentom na FKPV Celje

Dne 30.1.2015 smo za Karierni center FKPV, ki deluje v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje nadaljnjega razvoja in izvajanja dejavnosti kariernih centrov v visokem šolstvu izvedli predstavitev Agencije za spletne storitve noviSplet.com, Atribut d.o.o.,  na kateri smo študentom in bodočim iskalcem zaposlitve predstavili številne primere dobrih praks ter možnosti zaposlitve v tej panogi. Predstavitev sta vodila vodja projektov David Božič ter direktor in lastnik podjetja Brane Tomažič.

Zlata nit 2014 - izbor zaposlovalca leta

Dnevnik: 31.1.2014

S ponosom sporočamo, da se je agencija za spletno storitve noviSplet.com, Atribut d.o.o., v okviru medijsko-raziskovalega projekta Zlata nit 2014, ki ga vsako leto organizira časnik Dnevnik, s sodelovanjem v projektu izbora najbolšega zaposlovalca v Sloveniji, pridružila družbi najbolših zaposlovalcev.

Finance - Zasnubite mobilne stranke

Finance 30.7.2013

Kako prilagoditi svoje prodajne kanale v času krize in se približati potencialnim strankam? Ena izmed konkurenčnih prednosti vašega spletnega mesta je lahko odzivna spletna stran, ki se prilagodi velikosti medija obiskovalca.

Finance - Agencija noviSplet.com uvrščena med lomilce krize v letu 2010

Poslovni-bazar.si - Pazite pri oglaševanju na spletu!

Gotovo pogosto razmišljate o tem, kako povečati prodajo v vašem podjetju in zaslužiti več. Ni dvoma, da je danes splet eden izmed tistih komunikacijskih in marketinških kanalov, ki vam lahko z najnižjimi stroški pomaga na poti do tega cilja. V zadnjem času je predvsem popularen iskalniški marketing na Googlu, kar je sicer popolnoma logično, glede na to, da je prek iskalnika moč najbolj natančno doseči vašo ciljno publiko..