Spletno
oglaševanje

Vlaganje v spletno oglaševanje je dolgoročna naložba za prihodnost.

  • Z minimalnimi stroški boste povečali prodajo in dosegli več strank.
  • Vaša blagovna znamka in vaše podjetje bo postalo bolj prepoznavno.
  • Merljivi rezultati in redno spremljanje statistike.
VPRAŠAJTE NAS

Pridobite prave obiskovalce

Za vas pripravimo pravo strategijo nagovora vaše ciljne skupine potencialnih strank. Na podlagi večletnih izkušenj vam iz denarja, ki ga želite nameniti za oglaševanje na socialnih omrežjih, iztržimo največ. Pri nas so cene transparentne, brez dodatnih provizij. Vedno se prilagodimo vašim potrebam in obsegu projekta. Oglaševanje ves čas optimiziramo in vam pošiljamo redna poročila.

Spletno oglaševanje se splača

GoogleAds Oglaševanje

Najpogostejša oblika oglaševanja na spletu je GoogleAds oglaševanje. Oglaševanje na Googlu omogoča, da dosežemo obiskovalce, ki jih vaša ponudba zares zanima, saj se vaši oglasi prikažejo le takrat, ko nekdo v iskalnik vpiše vaše željene ključne besede. Oglaševanje na klik (CPC oglaševanje) je izjemno natančno, merljivo in dosega visoke donose investicije.

Vaš Google budget, se porablja le ko posameznik klikne na vaš oglas.

Če vaše spletne strani ni mogoče najti na prvi strani v iskalnikih, bo 80 % obiskovalcev obiskalo spletno stran vašega konkurenta. S spletnim oglaševanjem si lahko zagotovite najvišja mesta med zadetki in s tem prehitite konkurenco.

Oglasno akcijo skrbno načrtujemo. Skupaj z vami določimo finančni okvir, ključne besede, na katere se splača oglaševati, obdobje oglaševanja in ciljno publiko. Spletno kampanjo vam optimiziramo tako, da se vam bo kar maksimalno izplačala. Ob koncu vsakega obdobja pa prejmete podrobno poročilo z vso statistiko

Google Analytics
Google Partner
Bonitetna ocena

Pokličite 01 565 32 61 ali pošljite

POVPRAŠEVANJE

Izkoristite vse platforme

Remarketing je v osnovi ustvarjanje po meri pripravljenih prikaznih oglasov za obiskovalce, ki so v preteklosti že imeli neko interakcijo z vami, bodisi obiskali vašo spletno stran ali drugo vsebino.

Cilj remarketinga je povečati učinkovitost oglaševanja z opominjanjem oziroma spodbujanjem posameznikov, naj opravijo nakup ali pošljejo povpraševanje. Ker pa ti uporabniki vašo blagovno znamko ali izdelke že poznajo, imamo veliko večje možnosti za konverzijo in tako nižjo ceno.

Dizajn oglasnih pasic je vedno izdelan posebej za vas, prilagojen glede na vašo dejavnost, cilje oglaševanja in ciljno skupino. Pri oblikovanju se vedno zgledujemo po izgledu vaše spletne strani, saj bo uporabnik vaš oglas tako lažje opazil in si podzavestno bolje zapomnil vašo blagovno znamko.

Z našimi marketinškimi in kreativnimi idejami smo izdelali že več bannerjev za podjetja različnih dejavnosti.

Oglaševanje na socialnih omrežjih

Večino prostega čas na spletu danes porabimo na socialnih omrežjih, kot so Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube. Vse te spletne platforme posegajo po nepredstavljivo veliki bazi podatkov o interesih njihovih uporabnikov. Prav zato so idealna mesta za različne načine oglaševalskih kampanj. Cilj oglaševanja na socialnih omrežij je največkrat grajenje in povečanje prepoznavnosti podjetja in blagovne znamke. Za nekatere pa socialno omrežje postane tudi nov prodajni kanal. Zagotovo s pojavljanjem in oglaševanjem na socialnih omrežjih povečujete število novih obiskovalcev na spletni strani in utrjujete lojalnost vaših obstoječih strank.

Email marketing

Email marketing je ena najstarejših oblik digitalnega marketinga, a še vedno ena najučinkovitejših. Glavna prednost je stroškovna učinkovitost in direkten kontakt z vašo ciljno skupino.

Email marketing lahko uporabljate kot glasilo za obveščanje vaših trenutnih ali potencialnih strank o novih produktih ali storitvah. Lahko pa je email marketing kanal za negovanje vaših obstoječih strank z dodatnimi popusti, akcijami, nagradnimi igrami. Vse s ciljem stalne povezanosti med vami in vašo stranko.

Stopite korak pred konkurenco z agencijo noviSplet!

6 glavnih prednosti spletnega oglaševanja

Ciljanje specifičnih strank

Ciljanje specifičnih strank

Oglase osredotočite samo na potencialne kupce.

Ciljanje specifičnih strank

Polni nadzor z natančno statistiko

Točno lahko vidite, kam in za kaj se porabljajo vaša sredstva.

Ciljanje specifičnih strank

Stroškovna učinkovitost

Začnete lahko z majhnim budgetom in ga po potrebi spreminjate.

Ciljanje specifičnih strank

Povečana prepoznavnost in ugled

Vaše podjetje ali izdelek predstavite v najboljši luči. Pravim ljudem ob pravem času.

Ciljanje specifičnih strank

Takojšni učinek

Vaša investicija se hitro povrne.

Ciljanje specifičnih strank

Poprodajno komuniciranje s strankami

Obveščajte vaše že obstoječe stranke o novih promocijah in izdelkih.

Naše številke

Kot Google Partner smo do sedaj za naše naročniki vodili kampanje v skupni vrednosti

+ 800.000 €

Ustvarili smo čez

3 miljone

klikov

521 miljonov

prikazov oglasov

26 tisoč

unikatnih nakupov ali poslanih povpraševanj

Pogosta vprašanja

Kako deluje remarketing?

1. Uporabnik obišče naše spletno mesto ali na kakršenkoli drug način pride v stik z našo blagovno znamko.
2. Ta uporabnik je nato označen s piškotkom in je dodan na seznam za ponovno trženje.
3. Nato začnemo oglaševalsko akcijo z oglasi, ki se prikazujejo samo uporabnikom na tem seznamu. Oglasi pa se prikazujejo za določen čas oziroma dokler ne opravi ponovnega obiska/konverzije.

Koliko stane Google oglaševanje?

Oglaševanje na GoogleAds omrežju vas stane toliko, kolikor se za trenutni mesec odločite nameniti vanj. Google vam obračuna le, ko posameznik klikne na vaš oglas. Cena klika pa je odvisna od različnih faktorjev. Kako izbrati prav oz. smiseln znesek pa vam bo svetoval eden specialistov na področju oglaševanja pri podjetju noviSplet.

Kako lahko spremljamo potek oglaševanja?

Poleg rednega kontakta z nami in mesečnih poročil so vsi rezultati vidni na platformi GoogleAnalytics.

Kako vem, da se oglaševanje splača?

Rezultate boste opazili na številkah obiska strani. Kot dodatek svetujemo, da se na stran doda koda za merjenje konverzij, saj tako lahko dejansko merimo, kolikšen delež nakupov/povpraševanj je prišel iz oglaševanja.

Koliko stane Facebook oglaševanje?

Oglaševanje na Facebook omrežju vas stane toliko, kolikor se za trenutni mesec odločite nameniti vanj. Kaj vam Facebook obračuna (klike ali prikaze) pa je odvisno od vrste in namena same kampanje. Pravo obliko oglaševanja in smiselni znesek pa vam bo svetoval eden specialistov na področju oglaševanja v podjetju noviSplet.

Kje naj oglašujem?

Pravo mesto oglaševanja je čisto odvisno od storitve ali izdelka, ki ga ponujate in koga želite doseči. Ključni podatek je tudi, kaj želite z oglaševanjem doseči - povečati ugled podjetja ali pridobiti več povpraševanj oz. nakupov? V vsakem primeru priporočamo, da si pred začetkom oglaševanja skupaj ogledamo statistiko spletne strani in vam na podlati tega svetujemo.