SEO optimizacija
spletnih strani

Pomagamo vam doseči uvrstitev na prvi strani v iskalnikih za ključne besede, ki vam prinašajo največ prometa.

  • Analiziramo ključne besede in besedne zveze, ki jih vaše stranke iščejo.
  • Optimiziramo spletno stran kot tudi njeno strukturo.
  • Gradimo kakovostne povezave znotraj vaše strani in z drugimi spletnimi stranmi.
VPRAŠAJTE NAS

Omogočamo visoke uvrstitve v iskalnikih

Optimizacija spletnih strani (SEO) je proces, s katerim spletno stran optimiziramo za iskalnike, z namenom da se spletna stran pojavlja visoko med zadetki.

Ko bodo iskalci informacij na spletnih iskalnikih iskali izdelke oziroma storitve, ki jih ponuja vaše podjetje, bo vaša spletna stran pred konkurenco.

Ker izdelujemo učinkovite strani, že pred izdelavo določimo najbolj primerne ključne besede in celotno stran gradimo na teh besedah, zato se strani uvrstijo tako visoko. Ustrezna arhitektura spletnega mesta, zapis kode po zadnjih veljavnih standardih in napreden urejevalnik vsebine bodo prispevali k občutni izboljšavi pri uvrščanju na visoka mesta v iskalnikih.

Raziskave kažejo, da iskalniki generirajo kar 90% povprečnega obiska spletnih strani. Prav tako pa podatki nakazujejo, da si kar 80% iskalcev informacij ogleda le prvo stran rezultatov iskanja. Če med prikazani zadetki ne najdejo prave informacije, raje zamenjajo ključno besedo iskanja, kot da bi si ogledali še na naslednjo stran.

Biti med prvimi na Googlu je zelo pomembno. Na prvo stran zadetkov bodo vašo spletno stran uvrstili naši strokovnjaki z učinkovito optimizacijo spletnih strani.

On-site SEO

On-site optimizacija spletnega mesta je pomembna za postavljanje strukture spletne strani, ki jo Googlovi roboti analizirajo in pregledujejo. Že ime nam pove, da se On-site optimizacija izvaja na strani z izboljšavami postavitve naslovov, besedil, URL-jev, meta opisov in alternativnih zapisov slik.

Pri izdelavi spletne strani vam že v osnovi postavimo preizkušeno in kvalitetno strukturo On-site SEO, katero Googlovi algoritmi zelo dobro indeksirajo.

V sklopu napredne optimizacije spletnih strani vam nudimo tudi napredno On-site optimizacijo, pri kateri vam strukturo še izboljšamo, da je stran kvalitetnejša za iskalnike.

Off-site SEO

Optimizaciji spletnega mesta z grajenjem mrežnih povezav z drugimi stranmi pravimo Off-site optimizacija ali Off-site SEO. Z močno mrežo povezav dosežemo visoka mesta, saj iskalnikom s tem sporočimo, da je to spletno mesto vredno visoke uvrstitve.

V sklopu napredne optimizacije spletnih strani imamo v ponudbi tudi napredno Off-site optimizacijo, pri kateri vam naredimo močno mrežo povezav na spletno stran. Najprej vaše spletno mesto analiziramo in pregledamo konkurenčnost, nato se posvetimo izdelavi načrta grajenja povezav. Izvedbe se lotimo, ko smo prepričani, da bo izvedba efektivna.

Skrbniški paketi

Na voljo več različnih paketov, ki zajemajo naše redno pregledovanje spletne strani, redna poročila z nasveti, spremljanje in tolmačenje statistik, pregledovanje in korekcija vsebin.

IZBERI SKRBNIŠKI PAKET

Najbolj pogosta vprašanja o SEO optimizaciji spletne strani

Kaj je optimizacija spletne strani?

Z izdelavo vaše spletne strani in postavitvijo na strežnik se spletno delo še ne konča. Optimizacija spletne strani je proces, ki poskrbi, da bo vaša spletna stran prijazna do spletnih iskalnikov. Stran je treba prilagoditi zahtevam iskalnikov, da jo bodo na vse vaše pomembne ključne besede uvrščali na prvo stran zadetkov, visoko na stran.

Kaj pomeni SEO?

Kratica SEO ali daljše Search Engine Optimization v slovenščini pomeni optimizacija spletnih strani. Spletne strani s slabo pozicijo na spletnih iskalnikih potrebujejo On-site in Off-site optimizacijo.

Kaj je ključna beseda?

Ključna beseda je lahko ena ali več besed skupaj, ki spletnim iskalnikom povejo, o čem teče vsebina na vaši spletni strani. Ključna beseda se uporablja v procesu optimizacije spletne strani za iskanje na spletnih iskalnikih.

Katere ključne besede izbrati?

Dobre ključne besede na vaši strani so del spletne optimizacije, izbira ključne besede pa je odvisna od vsebine spletne strani. Z dobro ključno besedo povemo pametnim iskalnikom kakšna je vsebina na naši strani.

Ali lahko optimiziram spletno stran sam?

Spletno stran lahko dobro optimizira le strokovnjak, ki ima znanje in izkušnje na tem področju. Pri nas so strokovnjaki za optimizacijo spletne strani dobro podkovani in vam spletno stran kvalitetno optimizirajo. Poleg tega pa vas strokovnjaki naučijo, kako dodajati vsebino na spletno stran, da bo dobro optimizirana.

Kateri elementi so pomembni pri optimizaciji spletne strani?

Pomembni elementi pri optimizaciji spletne strani so analiza ključnih besed, podrobna analiza konkurenčnih strani, On-Site in Off-Site optimizacija, vsebinska postavitev strani ter spremljanje pozicije na spletnih iskalnikih.

Kaj je On-site SEO?

On-site SEO je optimizacija spletnega mesta, ki se izvaja na sami strani. V tem sklopu urejamo besedila, naslove, meta opise ter URL povezave, kar je pomembno za iskalnike, da vašo spletno stran uvrstijo visoko na svoj seznam.

Kaj je Off-site SEO?

Off-site SEO je optimizacija spletne strani z grajenjem povezav izven spletne strani. Pri tem procesu povezujemo vašo spletno stran z drugimi in tako vaši strani gradimo močno mrežo povezav zaradi katere vas iskalniki uvrščajo višje.

Kdaj je optimizacija spletne strani vidna?

Učinek spletne optimizacije strani je viden, ko iskalniki indeksirajo vašo spletno stran in presodijo, da ima izdelano kvalitetnejšo vsebino, postavitev strani in ima močno mrežo povezav. Pri On-site optimizacij je učinek viden po nekaj dnevih ali tednih, pri Off-site optimizacija pa se pravi učinek pokaže v 1 do 6 mesecev.

Ali lahko vidim primer strani, ki ste jo učinkovito optimizirali?

Seveda :) Pojdite na Google in vpišite iskalni pojem...

Iskalni pojem: kartonske škatle
Spletna stran: https://www.pickpack-shop.si/

Iskalni pojem: računovodske storitve, računovodstvo
Spletna stran: http://www.vizija-racunovodstvo.si

Iskalni pojem: rabljeni računalniki
Spletna stran: http://www.bbt.si/

Iskalni pojem: srebrni nakit
Spletna stran: http://www.nakit-kamen.si/

Iskalni pojem: tv servis, popravilo televizorjev
Spletna stran: http://www.tvklinika.com/