Ekipa, ki ji lahko zaupate

Novisplet ekipa

Smo spletna agencija, ki deluje od leta 2004. Izdelali smo čez 1000 spletnih mest.
Na področju izdelave spletnih strani spadamo med vodilna podjetja v Sloveniji.

S celostnimi rešitvami poskrbimo za vse, kar potrebujete za popoln spletni nastop.

SPOZNAJTE NAS!

Naši začetki segajo v leto 1992, ko je bilo ustanovljeno podjetje Atribut d.o.o. Po neprecenljivih izkušnjah v podjetništvu, prodaji in marketingu smo se postopoma specializirali za izdelavo spletnih strani, spletnih trgovin in oglaševanja na spletu. Leta 2004, smo v ta namen ustanovili blagovno znamko noviSplet. S celovitimi spletnimi rešitvami, od načrtovanja, oblikovanja, programiranja, SEO optimizacije do spletnega marketinga podjetjem na spletu povečujemo prodajo in ugled. Prizadevamo si, da naše storitve usmerjamo k celovitim, kakovostnim in profesionalnim spletnim rešitvam, ki so v koraku s časom. Uradni podatki podjetja: Atribut d.o.o., Verovškova ul. 55, 1000 Ljubljana, SI86844563

Video predstavitev

Rast števila zaposlenih v ekipi noviSplet

Zaposleni v agenciji noviSplet smo strokovnjaki, ki smo skozi dolgoletne izkušnje dosegli visok nivo znanja in poznavanja spletnih možnosti in omejitev ter uporabljanja spletnih orodij. Ravno zato so naše spletne rešitve pisane na kožo tako malemu podjetniku kot velikim podjetjem.

Zakaj sodelovati s spletno agencijo noviSplet?

Naš atribut je sinergija vrhunskega oblikovanja, dobre marketinške strategije, profesionalnega programiranja in učinkovite optimizacije.

1.

VRHUNSKI SPLETNI STROKOVNJAKI

Zaposleni v spletni agenciji noviSplet smo vrhunski strokovnjaki na področju izdelave spletnih strani. Z dolgoletnimi izkušnjami dosegamo visok nivo znanja, spretnosti in kompetenc, da vam lahko svetujemo, oblikujemo in izdelamo učinkovito spletno stran.

2.

ZAVZETI, MOTIVIRANI in ANGAŽIRANI

K vsakemu projektu pristopimo zavzeto in angažirano, se mu maksimalno posvetimo in uporabimo vse naše znanje in dobre prakse. Smo visoko motivirana ekipa, ki vedno najde pravo spletno rešitev za vas.

3.

UČINKOVITE SPLETNE STRANI

S celostnim pristopom in kakovostno izvedbo poskrbimo, da postanete konkurenčni in uspešni tudi na spletu. Spletne strani gradimo na način, da se v Google iskalniku uvrščajo na najvišja mesta.

4.

KOREKTEN, DOLGOROČEN in PROFESIONALEN ODNOS

S poslovnimi partnerji gojimo korekten in profesionalen odnos. Potrditev, da delamo dobro, nam dajejo naše stranke, ki nam zaupajo že vrsto let. Nekaterim smo izdelali že tretjo ali četrto spletno stran. Še posebej smo veseli tistih, ki se vrnejo.

Brane Tomažič

Direktor in ustanovitelj agencije noviSplet

Izjemna podjetniška žilica ter posluh za potrebe strank in zaposlenih so ključne lastnosti direktorja in ustanovitelja agencije noviSplet. S svojim znanjem in bogatimi poslovnimi izkušnjami, ki jih je pridobil z več kot 25 letnim vodenjem lastnega podjetja, ki ga je ustanovil že pri svojih 19 letih, dnevno odkriva nove ideje, s katerimi v agenciji lahko naročnikom pomagamo do še boljših rezultatov.

Predstavitvena brošura

Na spodnji povezavi si lahko prenesete
noviSplet predstavitveno brošuro.

PRENESI PDF DATOTEKO