Poplačilo za naš trud.

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom. Še lepše je, če s strankami sodelujemo leta in leta, ali pa se po novo spletno stran po dolgih letih uspešnega poslovanja vrnejo prav k nam. Še posebej pa nas veseli, kadar nam katera od stran dovoli, da objavimo njihovo fotografijo in nekaj besed, ki jih lahko namenijo le nam za priporočilo!

Mnenja strank na Google Review

Mnenja strank na Google Review

Ciljanje specifičnih strank

Ana Resnik,
PAX svečarna Stele d.o.o.
https://www.pax.si/

PAX svečarna Stele d.o.o.

Leto 2019 je za naše podjetje pomenilo veliko prelomnico. Odločili smo se posodobiti našo celostno podobo, v sklop katere sodi tudi prenovljena spletna stran podjetja.

Prenovo smo zaupali podjetju Novisplet in bili z izidom resnično zadovoljni. Hitra odzivnost, strokovnost in občutek za grafično dovršenost so vsekakor odlike podjetja.

Najlepša hvala za čudovito sodelovanje, ki je bilo šele začetek naše skupne poti.

Ciljanje specifičnih strank

Robert Ogorevc,
predsednik uprave,  Vizija računovodstvo d.d.
https://www.vizija-racunovodstvo.si

Vizija računovodstvo d.d.

»Ko nam je noviSplet.com prenovil spletno stran smo šele ugotovili kaj pomeni učinkovita spletna stran. Prej skorajda nismo prejemali povpraševanj preko spleta, ko pa smo prenovo zaupali novemuSpletu pa se je dotok novih strank preko interneta drastično povečal. Sedaj nam noviSplet vodi vse marketinške aktivnosti na internetu, kar nam zelo pomaga pri širjenju našega podjetja...«

Ciljanje specifičnih strank

»Novo spletno stran imam in kup ljudi mi je že reklo: ta je pa res dobra. Lepa za pogledat, izredno pregledna – kdo ti je pa to delal? Novi splet, jasno – zdaj se počutim skorajda že kot del firme, toliko smo delali skupaj. In kako si sploh prišel do njih? Enostavno: odtipkal sem v iskalnik IZDELAVA SPLETNIH STRANI in bili so povsem na vrhu. Pa sem si rekel: če se znajo v taki silni konkurenci prebit tja gor, že ne morejo biti slabi. Vseeno sem seveda preveril tudi naokoli, že zaradi cene. Bili so več ali manj enaki ostalim, nekakšen občutek pa mi je govoril, da bi znali biti zares dobri. In tako smo se lotili dela. Krasno je šlo, prvi dan smo se dogovorili za tikanje, proti koncu prvega meseca je zadeva začela dobivati povsem konkretne oblike, sredi drugega meseca so me, računalniškega telebana, uspeli podučiti, kako škarje in platno vzeti v svoje roke in se polotiti urednikovanja. In zdaj to delam, z velikim veseljem. Ker se mi res zdi, da smo skupaj naredili nekaj dobrega, predvsem pa, da se ta zdrava osnova v naslednjih mesecih in letih lahko zelo lepo razraste. Marsikaj mi sicer še ne gre povsem od rok, a navsezadnje smo prijatelji in vsi imamo telefone: Jože, Matej, Tina … kako že se naredi tisto?
Z lahkim srcem in brez kančka dokladanja torej: NOVI SPLET – toplo priporočim!«

Ciljanje specifičnih strank

Tamara Belšak,
svetovalka za odnose z javnostmi,  Cetis d.d.

»Če se lahko sporazumeš z računalničarji in jim razložiš, kaj želiš, oni pa to dejansko razumejo in izvedejo tako kot si zamisli, je to, TO! Ne komplicirajo in ne pišejo pogodb v jezikih, ki jih nestrokovnjaki na področju IT-ja ne znamo brati. So vse, kar danes pričakuješ od poslovnega partnerja: da je zanesljiv, da se drži rokov, da ti zna prisluhniti in svetovati, da opravi svoje delo, da je prilagodljiv in da se z njim lahko vse dogovoriš. »Vsekakor sem vesela, da smo vas našli Novi splet in prav z vami šli v tako zahteven projekt kot je prenova spletne strani podjetja«

Ciljanje specifičnih strank

»Ekipa Novegaspleta je izjemno profesionalna in kreativna. Bilo mi je v veselje sodelovati z njimi in verjamem, da je pred njimi pot polna uspehov.
Jan«

Ciljanje specifičnih strank

Alenka Hebar Lavrič in Andrej Lavrič,
Prelomi

» vašimi sugestijami in veliko mero vaše potrpežljivosti smo s skupnimi napori uspeli zaključiti proces nastajanja naše spletne strani. Zahvaljujemo se vam za upoštevanje naše drugačnosti in sodelovanje. Alenka Hebar Lavrič in Andrej Lavrič«

Ciljanje specifičnih strank

Matej Remic, B.Sc.,
Optotek d.o.o.
https://www.optotek-medical.com

Optotek d.o.o.

»Že od samega odgovora na razpis, priprave predloga, skupnega iskanja najustreznejših rešitev, do končnega zagona nove spletne strani je ekipa Novega spleta kazala motiviranost in voljo do uspešne ter pravočasne zaključitve projekta. Z njihovimi predlogi je bilo iskanje končne rešitve enostavno. Čeprav smo imeli precejšnjo časovno stisko, smo se zanesli na njihov plan, kar se je na koncu izkazalo za pametno odločitev.«

Ciljanje specifičnih strank

Zlatko Pehlič,
vodja selitvenega servisa,  EXPERT d.o.o.
https://najemkombija.expert-selitve.si/

EXPERT d.o.o.

»Cenim znanje, zanesljivost in odzivnost - to so vsekakor izrazite lastnosti agencije noviSplet.com. Poleg svoje iznajdljivosti in volje, sem s pomočjo izdelave dveh spletnih strani in vodenja spletnih oglaševalskih kampanj pod njihovim budnim očesom, svoje poslovanje uspel razširiti (in ga še vedno širim). Dejstvo, da se lahko kadarkoli in s kakršnim koli vprašanjem obrnem na noviSplet.com, mi je pri vsakodnevnem poslovanju v veliko pomoč.«

Ciljanje specifičnih strank

Miran Bevc,
RIVER d.o.o.
http://www.river.si

RIVER d.o.o.

"Da sem izbral NoviSplet, je botrovalo predvsem prijateljsko priporočilo osebe, katere mnenje zelo cenim. Po spoznavnem sestanku sem dobil občutek, da sem na pravem mestu, saj so delovali profesionalno, odprto in kvalitevno, v meni pa so vzbudili zaupanje, ker so zares prisluhnili mojim željam ter jih združili s svojim znanjem in izkušnjami.

V fazi izdelave sem z njimi sodeloval z užitkom, saj so s svojim profesionalnim pristopom tudi v meni vzbudili dodatno željo po kakovosti, hkrati pa so mi s svojo organiziranostjo predstavljali vzor, kako lahko tudi v lastnem podjetju uporabim tak odnos do dela in povezanosti.

Že po prvem osnutku spletne strani sem dobil potrdilo, da so tudi pri NovemSpletu začutili moje želje in jih realizirali na zame najboljši način. Na koncu smo skupaj (jaz z vsebino, oni z oblikovanjem) zajeli in poudarili točno tisto, kar je bil sprva tudi cilj. Iskreno pa mislim, da je bil ta cilj celo presežen.

Ob objavi svoje spletne strani z zadovoljstvom priporočam NoviSplet – če se želite prepričati, pa lahko to preverite tudi na www.river.si."

Ciljanje specifičnih strank

dr. Marko Peršič,
Studio BIOMAX
https://www.bioterapija.si

Studio BIOMAX

Pozdravljena ekipa NoviSplet.com! :)

Z veseljem vas obveščam, da sem zelo zadovoljen s prenovo moje strani. Vsem bi se lepo zahvalil za odlično opravljeno delo ter ideje.

Hvala vam in smo seveda na liniji še naprej,

Marko Peršič

Ciljanje specifičnih strank

Mirjam Kepic,
odnosi z javnostmi, Radio Hit

Radio Hit

»Radio Hit je z menjavo ponudnika spletne strani uspel obiskovalcem zagotoviti bolj prijazno in enostavno stran, kjer res z lahkoto najdejo vse, kar iščejo. Hkrati je sistem nalaganja na spletno stran tako enostaven, da smo prihranili kar nekaj ur tudi na tem področju in smo izredno zadovoljni. Za spremembo, ki jo želimo, ne čakamo več, narejena je lahko tudi v naslednji uri (seveda odvisno od zahtevnosti posega). Nimam besed, s katerimi bi vam povedala, da je izbira podjetja Novi splet prava in ekonomična izbira. Njihova fleksibilnost (kar je za radijsko stran zelo pomembno) pa je na najvišjem možnem nivoju. Izberite Novi splet, ne bo vam žal!«

Ciljanje specifičnih strank

Nataša Šmidovnik,
direktorica,  Via Naturalis d.o.o.
https://www.via-naturalis.com/

Via Naturalis d.o.o.

Hvala za hitro in strokovno podporo vam in vašim kolegom, stran je točno taka, kot sva si jo zamislila: lepa, sodobna in slastna.