Izdelava spletnih strani

Že 18 let izdelujemo učinkovite, zanesljive in SEO optimizirane spletne strani. Postanite prepoznavni, povečajte svoj ugled in pridobite nove stranke.

  • Spletne strani po meri, prilagojene izbrani ciljni skupini.
  • Enostavno urejanje tekstov, slik, novic z WordPress vmesnikom.
  • Vzdrževanje ter zanesljiva in odzivna podpora.
ŽELIM PONUDBO
Izdelava spletnih strani - noviSplet.com

Zakaj nas za izdelavo spletnih strani izberejo uspešna podjetja?

Pohvalimo se lahko z bogato in raznovrstno referenčno listo, ki trenutno obsega čez 700 aktivnih spletnih strani. Sodelujemo s podjetji različnih velikosti in branž povsod po Sloveniji ter tudi širše. Smo spletna agencija, ki je osredotočena na spletne nastope, pa naj gre za izdelavo spletnih strani, spletne trgovine, B2B platforme ali portale. S svojimi partnerji ustvarjamo nove spletne zgodbe, na podlagi katerih se spletajo dolgoročnejša partnerstva.

Spletna stran Kovis logo
Doba logo spletna stran
dzs-grafik-logo Spletna stran
ff mb logo
gorenjska banka logo-bw Spletna stran
knauf logo bw spletna stran
koop logo bw spletna stran
pohistvotakoj logo spletna stran
assystem logo spletna stran
socaoprema logo spletna stran
pax logo spletna stran
bolnišnica postojna logo spletna stran
tam logo spletna stran
vasco logo spletna stran
vizija logo spletna stran
amnesty logo spletna stran
osp logo spletna stran
cordia daf logo spletna stran

Spletne strani po meri

Vsa naše spletne strani so ustvarjene po meri; to vključuje tako načrtovanje in oblikovanje kot celotno izvedbo, ki je tehnično brezhibna. Rezultat je edinstvena, zanesljiva in učinkovita spletna stran, ki je tudi SEO optimizirana.

Izkušnje

Ekipo noviSplet sestavljamo strokovnjaki z različnih področij, ki vemo, kaj na spletu najbolj deluje. Izdelava spletnih strani je naša glavna dejavnost s katero imamo največ izkušenj. Strankam znamo ustrezno svetovati na način, da z upoštevanjem njihovih želja in »zakonitosti spleta« s spletnim nastopom iztržimo največ.

Enostavno urejanje vsebin

Na vseh spletnih straneh se celotna vsebina enostavno ureja. To zajema spreminjanje in dodajanje tekstov, fotografij, novic, obvestil, člankov ter postavljanje novih podstrani. Uporabnik ne potrebuje poglobljenega računalniškega znanja.

Vzdrževanje in podpora

Ker nam je zadovoljstvo strank na prvem mestu, imamo vzpostavljen zanesljiv in odziven oddelek podpore, ki vam lahko pomaga ali prek e-pošte ali telefona. Nudimo pa vam tudi storitev skrbništva spletne strani, kar pomeni da še podrobneje spremljamo spletno analitiko in vam svetujemo o posodobitvah in nadgradnjah glede na vpogled v dogajanje na strani.

Poglej naše reference

https://www.ki-sd.com/
https://www.doba.si/
https://www.gb-leasing.si/
https://www.dzs-grafik.si/
https://www.norwaygrants.si/
https://www.kovis-group.com/
https://www.ahotel.si/
http://janplestenjak.com/

Izdelava spletnih strani za vse, ki želijo večjo učinkovitost

Naša največja dodana vrednost je svetovanje, saj strankam pri zasnovi, oblikovanju in izdelavi spletnega nastopa z nasveti pomagamo v vseh fazah našega sodelovanja. Zagotavljamo celovite spletne rešitve, s katerimi lahko maksimalno izkoristite splet za pridobivanje novih strank, utrditev zaupanja, sklepanje novih poslov in večanje prepoznavnosti svojega podjetja ali blagovne znamke. Da lahko ustvarjamo najbolj učinkovita spletna mesta pri svojem delu svoja znanja redno nadgrajujemo in dosledno sledimo marketinškim spletnim trendom in smernicam.

Unikatno oblikovanje

Unikatno oblikovanje

Edinstven predlog dizajna
spletne strani.

Optimizacija za iskalnike

Optimizacija za iskalnike

Iskalnikom prijazno besedilo in struktura strani.

Dobra uporabniška izkušnja

Dobra uporabniška izkušnja

Intuitivna navigacija in preprostost uporabe za obiskovalca.

Poziv k akciji

Poziv k akciji

Spodbujanje obiskovalca k akciji
(klik na nakup, povpraševanje).

Odzivni dizajn

Odzivni dizajn

Prilagojeno različnim napravam
(računalnik, mobilni telefon, tablica).

Unikatno oblikovanje

Kakovostna izvedba

Tehnično, vsebinsko in marketinško dovršeno spletno mesto.

Pokličite 01 565 32 61 ali pošljite

»Sodelovanje z ekipo noviSplet je odlično, odzivnost in odnos perfektna, integracija profesionalna, občutek za detajle in izvedbo pa ciljno usmerjena in ne odstopata od dogovorjenega! Nova spletna trgovina ne pomeni le lažje povezanosti z našimi kupci ampak nam omogoča doseganje novih ciljev in nam daje 🚀 pospešek!«
Matej Velišček Makabo d. o. o.


Izdelava spletnih strani v letu 2022

Načrtovanje spletnih strani

01Načrtovanje

Izdelava spletnih strani se prične pri odkrivanju vaših potreb, želja in ciljev. O tem se poglobljeno pogovorimo na uvodnem delovnem sestanku, na katerem svetujemo o konkretnih rešitvah. Naši strokovnjaki se skupaj z vami odločijo, kako bo spletna stran oblikovana ter kakšne marketinške strategije bomo skupaj ubrali, da bi dosegli zastavljene cilje. V načrtovanje spletne strani je poleg prodajnega in marketinškega svetovalca vedno vključen še vodja projekta in strokovnjak za optimizacijo za iskalnike. Pri zahtevnejših spletnih projektih se fazi načrtovanja pridružita še oblikovalec in programer. Postavi in začrta se struktura, na kateri se kasneje gradi celoten projekt.

02Oblikovanje

Izkušen oblikovalec na podlagi dogovorjene strukture ustvari unikaten predlog oblikovanja/dizajna spletne strani. Vsak korak pri izdelavi spletne strani je dobro premišljen, vsak gumb je namensko načrtovan, kar zagotavlja, da vaša spletna stran obiskovalca prepriča, da stopi v stik z vami. Predlagan dizajn spletne strani vam pošljemo v pregled in potrditev. Oblikovni predlog usklajujemo skupaj z vami do te mere, da vam je všeč in da vsebuje vse elemente učinkovite spletne strani.

Dizajn spletne strani
Razvoj in objava spletne strani

03Razvoj in objava

Uskladitvi dizajna sledi faza tehnične izvedbe oziroma programiranja spletne strani. Ker so naša spletna mesta grajena in izdelana po meri, je faza programiranja za nas najslajši izziv. Izkušena ekipa razvijalcev vedno najde najboljše tehnične rešitve, da spletno mesto deluje brezhibno in zanesljivo ter je visoko uvrščeno v spletnih iskalnikih. Programerji so ves čas na tekočem z najnovejšimi tehničnimi standardi in smernicami za prihodnost.

Ob zaključku faze izdelava spletne strani vam po elektronski pošti pošljemo testni naslov, kjer lahko dostopate do delovne verzije novega spletnega mesta. Delovna verzija je tehnično zaključena in sprogramirana spletna stran, na kateri manjkajo le vsebine (besedila, fotografije, video), ki nam jih naročnik še ni dostavil.

Razvoj spletne strani se zaključi s testiranjem delovanja in kakovosti celotne spletne strani, vnosom manjkajočih vsebin ter objavo spletne strani na strežnik.

04Izobraževanje

Spletna stran je živ sistem, zato vas naučimo, kako sami urejate, dodajte in spreminjate vsebino. Z enostavnim in zanesljivim CMS urejevalnikom vam omogočimo popoln nadzor nad vsebinami vaše spletne strani. Vse posodobitve vsebin lahko izvajate samostojno, na vašo željo pa jih namesto vas urejamo tudi mi.

  • Na svoji strani lahko z nekaj kliki dodate nove podstrani.
  • Zamenjate lahko slike, video posnetke ali besedila.
  • Spremljate lahko statistiko obiskanosti vaše spletne strani.
Izobraževanje urejanja spletne strani
Gostovanje, podpora in vzdrževanje

05Gostovanje, podpora in vzdrževanje

Za spletne strani, ki jih izdelamo, nudimo gostovanje in registracijo domen. Omogočamo varno in zanesljivo gostovanje na kakovostnih in hitrih strežnikih.

Skrbimo, da bodo vaše spletne strani osvežene in posodobljane. Z nami lahko sklenete vzdrževalno pogodbo, ki vam ponuja prednostno obravnavo, nižjo ceno nadgradenj, hitrejši odzivni čas podpore in stalno dosegljivost po telefonu in emailu v času delovnika.

06SEO optimizacija in spletni marketing

Naši strokovnjaki za SEO optimizacijo poskrbijo, da je vaša spletna stran narejena na način, ki zagotavlja visoke uvrstitve v iskalnikih, da vas kupci hitro najdejo. Svetovalec za SEO optimizacijo je na projektu prisoten od začetka, saj je za učinkovito optimizacijo potrebno usklajevanje že v fazi načrtovanja vaše spletne strani.

Velik poudarek dajemo razporeditvi vsebin, ključnim besedam, naslovom in postavitvam.

Za dodatno izpostavljenost spletne strani organiziramo in izvedemo spletne oglaševalske kampanje. Naši svetovalci za digitalni marketing skupaj z vami načrtujejo prilagojene spletne oglase, izberejo najbolj primerne spletne kanale (Google, Facebook, Instagram, Linkedin) in spremljajo ter analizirajo statistiko z Google Analytics. Že več let smo tudi Google Partner.

SEO optimizacija in spletni marketing
"Hvala vam za vašo podporo ob nastajanju spletne strani, saj je delo s takšnimi ljudmi, kot jih imate v svojem podjetju vi, prava sprostitev. Zato vsa pohvala vašemu timu tako za strokovnost, kot tudi razumevanje in vso podporo, ki nam/mi je bila ponujena glede na mojo nično znanje o spletu in spletni prodaji, v svet katere sem se podala.
Ksenija Buh Tavika d. o. o.

Vsekakor je naša želja izpeljati izdelava spletne strani projekt, ki bo med nami in vami razvil dolgotrajno sodelovanje, saj vedno storimo vse, da ste zadovoljni in da so vaši cilji doseženi.
Naša ekipa že čaka, da vas spozna.

SPOZNAJMO SE

Pogosta vprašanja pri postavitvi spletne strani

Koliko stane izdelava spletne strani?

Cena je odvisna od števila porabljenih ur za določen projekt. Koliko časa porabimo za določen projekt pa je odvisno od kompleksnosti, ciljev in želja naročnika, ki jih določimo v ponudbi na podlagi povpraševanja ali pogovora z noviSplet svetovalcem.

Kaj želimo doseči s prenovo spletne strani?

V prvi vrsti si s prenovo spletne strani želimo več novih obiskovalcev, ki hitro in enostavno dobijo vse potrebne informacije o nas. Prenova spletne strani pomeni tudi privlačnejši dizajn, modernejši izgled, stran prilagojena mobilnim napravam, boljše uvrstitve v Google iskalniku, večji odstotek povpraševanj ali nakupa ter posledično večja spletna prodaja. Spletno stran želimo prenoviti s ciljem, da se jo modernizira in prilagodi tenutnim smernicam SEO optimizacije za najboljšo uvrstitev.

Kaj je pomembno pri izdelavi spletne strani?
  • Sodoben dizajn, usklajen s celostno grafično podobo podjetja ali organizacije.
  • Dobra uporabniška izkušnja, enostavna navigacija.
  • Tehnično dovršena izvedba z vsemi varnostnimi elementi, ki preprečujejo vdore in zlorabe.
  • Upoštevanje najnovejših smernic SEO optimizacije za čim boljšo uvrstitev v iskalniku Google.
Kaj vse je potrebno za izdelavo spletne strani?

Za postavitev spletne strani je potreben začetni posvet z noviSplet svetovalcem, da zajame vaše potrebe in želje. Agancija noviSplet poskrbi za vse ostalo, kar potrebujete za uspešen spletni nastop.