Izdelava spletnih strani

Že 20 let izdelujemo spletne strani, ki so skrbno načrtovane, oblikovno dovršene, učinkovite in SEO optimizirane.

  • Spletne strani po meri, prilagojene izbrani ciljni skupini.
  • Strokovno svetovanje in vodenje na podlagi dejanskih izkušenj.
  • Prijazna, zanesljiva in odzivna podpora.
ŽELIM PONUDBO
Izdelava spletnih strani - noviSplet.com

Naše reference

Pohvalimo se lahko z bogato in raznovrstno referenčno listo, ki trenutno obsega čez 700 aktivnih spletnih strani. Sodelujemo s podjetji različnih velikosti in branž povsod po Sloveniji ter tudi širše. Smo spletna agencija, ki je osredotočena na spletne nastope, pa naj gre za izdelavo spletnih strani, spletne trgovine, B2B platforme ali portale. S svojimi partnerji ustvarjamo nove spletne zgodbe, na podlagi katerih se spletajo dolgoročnejša partnerstva.

Kovis
Doba
Dzs-grafik
Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru
Gorenjska banka
Knauf insulation
Koop automotive
Pohištvo takoj
As system
Soča oprema
Pax
Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna
TAM
Vasco
Vizija računovodstvo
Amnesty international Slovenija
Obrazi slovenskih pokrajin
Cordia daf
Spletna trgovina Škerjanc
Spletna trgovina Mašinca
Panna
Kmetijski inštitut Slovenije
Planinska zveza Slovenije
Fenolit

Kakšno dodano vrednost smo ustvarili našim naročnikom v različnih branžah?

Soltec

Za Soltec, priznanega slovenskega oblikovalca in proizvajalca pergol, smo s prenovo večjezične spletne strani dosegli povečanje ugleda na domačih in tujih trgih.

Adheziv

Podjetje Adheziv, ki se ukvarja s prodajo industrijskih tiskalnikov za označevanje, je z novo stranjo pridobilo kanal za nove poslovne priložnosti.

Filozofska fakulteta v Mariboru

Cilji prenove strani Filozofske fakultete v Mariboru so bili bolj pregledna navigacija, modernejši dizajn in ustvariti mesto, kjer študentje dobijo vse informacije na enem mestu.

T&V Sped

Na strani transportnega podjetja T&V Sped smo uporabili kakovostne fotografije in video posnetke z namenom pridobivanja novih poslov in novih zaposlenih.

Alva

Za inženirsko gradbeno podjetje Alva smo izboljšali predstavitev s širokim naborom referenc in projektov. Z njih smo prenovili tudi celotno grafično podobo, oblikovali vizitke, transparente, table in katalog.

Spekter Kranj

Gradbeno podjetje Spekter Kranj je s prenovljeno spletno stranjo pridobilo na imidžu, generira pa se tudi veliko več kakovostnih povpraševanj.

Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna

Pri prenovi spletne strani Bolnišnice za ženske bolezni in porodništvo Postojna je bila osrednja želja, de se vsebina približa ženskam in mamicam na bolj topel, prijaznejši in preglednejši način.

Spletna knjigarna Galarna

Največji izziv prenove spletne knjigarne Galarna je bil načrtovanje uporabniške izkušnje, zato je bilo veliko pozornosti namenjeno navigaciji obiskovalcev. K nakupu pritegne tudi privlačen in sodoben dizajn.

Zaupa nam več kot 1.100 slovenskih podjetij

Zaupajo nam

Izdelava spletnih strani za uspešna podjetja – zakaj nas izberejo?

Smo ekipa izkušenih strokovnjakov za razvoj spletnih strani, ki ustvarja lepa in uporabniško prijazna spletna mesta za podjetja in organizacije. Naše spletne strani so izdelane po meri, kar vključuje tako načrtovanje in oblikovanje kot celotno izvedbo, ki je tehnično brezhibna. Rezultat je edinstvena, zanesljiva in učinkovita spletna stran, ki je tudi SEO optimizirana.

Prednost noviSplet strani je tudi preprost uporabniški vmesnik za urejanje vsebin. Na vseh spletnih straneh se celotna vsebina enostavno ureja. To zajema spreminjanje in dodajanje tekstov, fotografij, novic, obvestil, člankov ter postavljanje novih podstrani. Uporabnik ne potrebuje poglobljenega računalniškega znanja.

Za vse naše stranke imamo vzpostavljen zanesljiv in odziven oddelek podpore, ki vam lahko pomaga ali prek e-pošte ali telefona. Nudimo pa vam tudi storitev skrbništva spletne strani, kar pomeni da še podrobneje spremljamo spletno analitiko in vam svetujemo o posodobitvah in nadgradnjah.

Spoznajmo se
Izdelava spletnih strani

Svetovanje je naša največja dodana vrednost

Že več kot 20 let smo vaš spletni partner. Izdelava spletne strani je proces, skozi katerega vas ves čas vodimo z nasveti, tako da lahko maksimalno izkoristite naše dolgoletne podjetniške izkušnje in strokovno znanje. Svetovanje pri izdelavi spletnih strani se začne že v prodajni fazi, ko vas na podlagi vašega poslovnega modela usmerimo v najbolj primeren način predstavitve na spletu. Čez celoten projekt predlagamo rešitve za optimizacijo spletnega mesta za iskalnike (SEO), načrtovanje intuitivne navigacije, dober uporabniški vmesnik, odzivno oblikovanje za različne naprave ter optimizacijo hitrosti nalaganja. S pravimi nasveti in aktivnostmi znamo ustvariti spletno mesto za pridobivanje novih strank, utrditev zaupanja, sklepanja novih poslovnih priložnosti, večanje prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke.

Unikatno oblikovanje

Unikatno oblikovanje

Edinstven predlog dizajna
spletne strani.

Odlična uporabniška izkušnja

Odlična uporabniška izkušnja

Intuitivna navigacija in preprostost
uporabe za obiskovalca.

Poziv k akciji

Poziv k akciji

Spodbujanje obiskovalca k akciji
(klik na nakup, povpraševanje).

Kakovostna izvedba

Kakovostna izvedba

Tehnično, vsebinsko in marketinško
dovršeno spletno mesto.

SEO optimizacija za iskalnike

SEO optimizacija za iskalnike

Iskalnikom prijazno besedilo
in struktura strani.

Odzivni dizajn

Odzivni dizajn

Prilagojeno različnim napravam
(računalnik, mobilni telefon, tablica).

Izdelava spletnih strani 2024

Načrtovanje uporabniške izkušnje (UX)

01Načrtovanje uporabniške izkušnje (UX)

Zasnova in načrtovanje spletne strani sta temelj vsakega projekta. Pred dejansko izvedbo je potrebno pripraviti načrt, v katerem natančno opredelimo strukturo in funkcionalnosti spletnega mesta, določimo cilje ter potek projekta. Celosten pristop pri zasnovi spletnega mesta znatno poveča učinkovitost in zadovoljstvo uporabnika.

Pred izvedbo projekta z načrtovalcem UX pripravimo strategijo spletnega nastopa. Skupaj določimo kratkoročne in dolgoročne cilje projekta, ki so v skladu z naročnikovimi željami in potrebami ciljnih skupin. Izvedemo analizo konkurence in preverimo trg. Če naročnik že ima spletno stran, je tudi ta vključena v pregled stanja. V skladu z zastavljenimi cilji opredelimo projekt, zasnujemo obseg ter naročniku predstavimo najbolj optimalne možnosti izvedbe.

V tej fazi projekta določimo ključne besede in besedne zveze, na katere bomo spletno mesto optimizirali za čim višje uvrščanje v iskalnikih (Google).

02Oblikovanje spletnih strani

Izgled spletnega mesta, barvna shema in fotografije so najbolj odločilen faktor pri ustvarjanju prvega vtisa na obiskovalca. Struktura, ki jo postavimo skupaj z naročnikom, je podlaga za oblikovanje spletne strani ali spletne trgovine. Dizajn spletne strani je narejen po meri in izhaja iz vsebine ter zastavljenih ciljev.

Oblikovanje le še izboljša učinkovito interakcijo spletne strani z uporabnikom, ki je vzpostavljena z dobro načrtovano arhitekturo. Na ta način z najmanj kliki pripeljemo uporabnika do želenih akcij. S sodelovanjem več strokovnjakov pri projektu (načrtovalec UX, spletni oblikovalec, programer, vodja projektov, SEO strokovnjak, naročnik) lahko zagotovimo vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Spletna mesta so oblikovno zasnovana tako, da se prilagodijo vsem vrstam zaslonov, od namiznih računalnikov, tablic do mobilnih telefonov.

Oblikovanje spletnih strani
Razvoj

03Razvoj

Uskladitvi dizajna sledi faza tehnične izvedbe oziroma programiranja spletne strani. Ker so naša spletna mesta grajena in izdelana po meri, je faza programiranja za nas najslajši izziv. Izkušena ekipa razvijalcev vedno najde najboljše tehnične rešitve, da spletno mesto deluje brezhibno in zanesljivo ter je visoko uvrščeno v spletnih iskalnikih. Programerji so ves čas na tekočem z najnovejšimi tehničnimi standardi in smernicami za prihodnost.

Izdelava spletne strani poteka po fazah. V zadnji fazi vam po elektronski pošti pošljemo testni naslov, kjer lahko dostopate do delovne verzije nove spletne strani. Delovna verzija je tehnično zaključena in sprogramirana spletna stran, na kateri manjkajo le vsebine (besedila, fotografije, video), ki nam jih naročnik še ni dostavil.

Razvoj spletne strani se zaključi s testiranjem delovanja in kakovosti celotne spletne strani, vnosom manjkajočih vsebin ter objavo spletne strani na strežnik.

04Izobraževanje

Spletna stran je živ sistem, zato vas naučimo, kako sami urejate, dodajte in spreminjate vsebino. Z enostavnim in zanesljivim CMS urejevalnikom vam omogočimo popoln nadzor nad vsebinami vaše spletne strani. Vse posodobitve vsebin lahko izvajate samostojno, na vašo željo pa jih namesto vas urejamo tudi mi.

Na svoji strani lahko z nekaj kliki dodate nove podstrani, zamenjate lahko slike, video posnetke ali besedila ter spremljate statistiko obiskanosti vaše spletne strani s pomočjo orodja Google Analytics.

Izobraževanje
Gostovanje, podpora in vzdrževanje

05Gostovanje, podpora in vzdrževanje

Za spletne strani, ki jih izdelamo, nudimo gostovanje in registracijo domen. Omogočamo varno in zanesljivo gostovanje na kakovostnih in hitrih strežnikih.

Skrbimo, da bodo vaše spletne strani osvežene in posodobljane. Z nami lahko sklenete vzdrževalno pogodbo, ki vam ponuja prednostno obravnavo, nižjo ceno nadgradenj, hitrejši odzivni čas podpore in stalno dosegljivost po telefonu in emailu v času delovnika.

06SEO optimizacija in spletno oglaševanje

Naši strokovnjaki za SEO optimizacijo poskrbijo, da je vaša spletna stran narejena na način, ki zagotavlja visoke uvrstitve v iskalnikih, da vas kupci hitro najdejo. Svetovalec za SEO optimizacijo je na projektu prisoten od začetka, saj je za učinkovito optimizacijo potrebno usklajevanje že v fazi načrtovanja vaše spletne strani.

Velik poudarek dajemo razporeditvi vsebin, ključnim besedam, naslovom in postavitvam.

Za dodatno izpostavljenost spletne strani organiziramo in izvedemo spletne oglaševalske kampanje. Naši svetovalci za digitalni marketing skupaj z vami načrtujejo prilagojene spletne oglase, izberejo najbolj primerne spletne kanale (Google, Facebook, Instagram, Linkedin) in spremljajo ter analizirajo statistiko z Google Analytics. Že več let smo tudi Google Partner.

SEO optimizacija in spletno oglaševanje

Stopite v stik z nami

Kontaktirajte nas

Poskrbimo za vse!

V agenciji noviSplet je izdelava spletnih strani specialnost, na katero smo najbolj ponosni. Končni cilj je ustvariti privlačno, uporabnikom prijazno in funkcionalno spletno stran, ki ustreza vsem standardom kakovostnih spletnih strani in hkrati upošteva potrebe in želje stranke.

Nastavitev Google Analytics

Na spletne strani integriramo Google Analytics in Facebook Pixel, ki vam omogočata pridobivanje dragocenih vpogledov v podatke vaših obiskovalcev, kupcev in rezultate vaših oglaševalskih kampanij.

GDPR in piškotki

100 % poskrbimo, da bo vaša spletna stran v skladu z GDPR in pravili glede piškotkov. Upoštevana so tudi priporočila informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije.

Registracija domene, gostovanje strani in e-pošte

Za naše stranke po potrebi registriramo novo domeno. Ponujamo tudi gostovanje spletnih strani in e-pošte na sodobni opremi z vsemi varnostnimi protokoli ter podporo za brezskrbno delovanje.

Vavčerji, razpisi in EU subvencije

Smo pooblaščeni izvajalec spletnih storitev s strani DIH (Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije) za prejem subvencije vavčerjev: Vavčer za digitalni marketing, vavčer za digitalno strategijo in vavčer za dvig digitalnih kompetenc. V primeru prijave poskrbimo, da bo spletna stran postavljena v skladu z vsemi kriteriji in predpisi.

Dodatne storitve

Izdelava spletnih strani ja naša primarna dejavnost in največja strast. Poleg tega pa lahko za vas izvedemo tudi druge spletne storitve kot so napredna SEO optimizacija, spletno oglaševanje, spletna analitika, izdelava celostne grafične podobe, upravljanje družbenih omrežij, e-poštni marketing, ustvarjanje vsebine, e-commerce svetovanje in izdelava spletne trgovine. Povežemo vas tudi s profesionalnim fotografom in prevajalsko agencijo.

Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje

Za vas lahko izdelamo tudi logotip in izdelamo CGP (celostno grafično podobo) podjetja ali blagovne znamke. Poleg logotipa oblikujemo tudi žig, poslovne vizitke, kuverte, dopise, predstavitve PPT, dokumente PDF, zloženke in brošure, podpise v e-mailih, reklamne table, nalepke za službene avtomobile ....

Preberite več
Dodatne storitve
Spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje

Nudimo tudi storitve spletnega oglaševanja. Za vas lahko zasnujemo marketinško digitalno strategijo ter spletno oglaševanje tudi izvedemo. Na ta način lahko zgradite prepoznavnost in povečate prodajo. Izvajamo Google oglaševanje, oglaševanje na socialnih omrežjih (Facebook, Instagram in LinkedIn) ter kampanje e-mail marketinga.

Preberite več

Marketing avtomatizacija vašega poslovanja

Nudimo vam svetovanje pri izbiri ustreznih orodij in pristopov za marketinško avtomatizacijo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj iz prakse vam pomagamo doseči vrhunske prodajne rezultate, saj ciljne stranke spremljamo skozi njihov nakupni proces in jim s pomočjo prednastavljenih korakov ponudimo informacije, ki jih v danem trenutku najbolj zanimajo.

Vasco
Google analytics
Mailchimp
E računi
Meta
Klaviyo
Salesforce
Hubspot
E glasnik
Mailerlite
Active campaign
Metakocka

Spoznajte nas

Izdelava spletne strani je projekt, za katerega si želimo, da bo med nami razvil dolgoročno in trdno sodelovanje. Postanimo partnerji in na trdnih temeljih gradimo uspešne digitalne zgodbe.
Naša ekipa je že pripravljena na nov spletni podvig.

Pogosta vprašanja pri postavitvi spletne strani

Koliko stane izdelava spletne strani?

Cena je odvisna od števila porabljenih ur za določen projekt. Koliko časa porabimo za določen projekt pa je odvisno od kompleksnosti, ciljev in želja naročnika, ki jih določimo v ponudbi na podlagi povpraševanja ali pogovora z noviSplet svetovalcem.

Kaj je pomembno pri izdelavi spletne strani?
  • Sodoben dizajn, usklajen s celostno grafično podobo podjetja ali organizacije.
  • Dobra uporabniška izkušnja, enostavna navigacija.
  • Tehnično dovršena izvedba z vsemi varnostnimi elementi, ki preprečujejo vdore in zlorabe.
  • Upoštevanje najnovejših smernic SEO optimizacije za čim boljšo uvrstitev v iskalniku Google.
Kaj želimo doseči s prenovo spletne strani?

V prvi vrsti si s prenovo spletne strani želimo več novih obiskovalcev, ki hitro in enostavno dobijo vse potrebne informacije o nas. Prenova spletne strani pomeni tudi privlačnejši dizajn, modernejši izgled, stran prilagojena mobilnim napravam, boljše uvrstitve v Google iskalniku, večji odstotek povpraševanj ali nakupa ter posledično večja spletna prodaja. Spletno stran želimo prenoviti s ciljem, da se jo modernizira in prilagodi tenutnim smernicam SEO optimizacije za najboljšo uvrstitev.

Kaj vse je potrebno za izdelavo spletne strani?

Za postavitev spletne strani je potreben začetni posvet z noviSplet svetovalcem, da zajame vaše potrebe in želje. Agancija noviSplet poskrbi za vse ostalo, kar potrebujete za uspešen spletni nastop.