Izdelava spletnih strani

Več kot 1000 podjetjem in organizacijam smo z izdelavo spletne strani že pomagali na poti k uspehu in pridobivanju novih strank.

  • Zagotovimo vam najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.
  • Poskrbimo, da vaši potencialni kupci vašo spletno stran na iskalnikih hitro najdejo.
  • Prizadevamo si, da vaša spletna stran postane vaš najboljši prodajalec.
SPOZNAJMO SE

Izdelava spletnih strani je naša strast že 18 let

Pohvalimo se lahko z bogato in raznovrstno referenčno listo, ki trenutno obsega čez 700 aktivnih spletnih strani. Smo spletna agencija, ki je osredotočena na izdelavo spletnih strani, spletnih trgovin in spletnih portalov. Skrbimo za spletne strani uspešnih slovenskih podjetij in organizacij.

Poglej naše reference

Izdelava spletnih strani za vse, ki želijo večjo učinkovitost

Zagotavljamo celovite spletne rešitve, s katerimi lahko maksimalno izkoristite splet za pridobivanje novih strank, sklepanje novih poslov in večanje prepoznavnosti.
Za uspešno in marketinško podprto spletno mesto sledimo najnovejšim digitalnim smernicam in trendom.

Unikatno oblikovanje

Unikatno oblikovanje

Edinstven predlog dizajna
spletne strani.

Optimizacija za iskalnike

Optimizacija za iskalnike

Iskalnikom prijazno besedilo in struktura strani.

Dobra uporabniška izkušnja

Dobra uporabniška izkušnja

Intuitivna navigacija in preprostost uporabe za obiskovalca.

Poziv k akciji

Poziv k akciji

Spodbujanje obiskovalca k akciji
(klik na nakup, povpraševanje).

Odzivni dizajn

Odzivni dizajn

Prilagojeno različnim napravam
(računalnik, mobilni telefon, tablica).

Unikatno oblikovanje

Kakovostna izvedba

Tehnično, vsebinsko in marketinško dovršeno spletno mesto.

Naredite prvi korak! Pokličite 01 565 32 61 ali pošljite

»Ko nam je noviSplet.com prenovil spletno stran smo šele ugotovili kaj pomeni učinkovita spletna stran. Prej skorajda nismo prejemali povpraševanj preko spleta, ko pa smo prenovo zaupali novemuSpletu pa se je dotok novih strank preko interneta drastično povečal. Sedaj nam noviSplet vodi vse marketinške aktivnosti na internetu, kar nam zelo pomaga pri širjenju našega podjetja...«
Robert Ogorevc, Vizija računovodstvo d.d.

Kako poteka izdelava spletnih strani?

Načrtovanje spletnih strani

01Načrtovanje spletne strani

Izdelava spletnih strani se prične pri odkrivanju vaših potreb, želja in ciljev. O tem se poglobljeno pogovorimo na uvodnem delovnem sestanku, na katerem svetujemo o konkretnih rešitvah. Naši strokovnjaki se skupaj z vami odločijo, kako bo spletna stran oblikovana ter kakšne marketinške strategije bomo skupaj ubrali, da bi dosegli zastavljene cilje. V načrtovanje spletne strani je poleg prodajnega in marketinškega svetovalca vedno vključen še vodja projekta in strokovnjak za optimizacijo za iskalnike. Pri zahtevnejših spletnih projektih se fazi načrtovanja pridružita še oblikovalec in programer. Postavi in začrta se struktura, na kateri se kasneje gradi celoten projekt.

02Oblikovanje / Dizajn spletne strani

Izkušen oblikovalec na podlagi dogovorjene strukture ustvari unikaten predlog oblikovanja/dizajna spletne strani. Vsak korak je dobro premišljen, vsak gumb je namensko načrtovan, kar zagotavlja, da vaša spletna stran obiskovalca prepriča, da stopi v stik z vami. Predlagan dizajn vam pošljemo v pregled in potrditev. Oblikovni predlog usklajujemo skupaj z vami do te mere, da vam je všeč in da vsebuje vse elemente učinkovite spletne strani.

03Razvoj in objava spletne strani

Uskladitvi dizajna sledi faza tehnične izvedbe oziroma programiranja spletne strani. Ker so naša spletna mesta grajena in izdelana po meri, je faza programiranja za nas najslajši izziv. Izkušena ekipa razvijalcev vedno najde najboljše tehnične rešitve, da spletno mesto deluje brezhibno in zanesljivo ter je visoko uvrščeno v spletnih iskalnikih. Programerji so ves čas na tekočem z najnovejšimi tehničnimi standardi in smernicami za prihodnost.

Ob zaključku faze vam po elektronski pošti pošljemo testni naslov, kjer lahko dostopate do delovne verzije novega spletnega mesta. Delovna verzija je tehnično zaključena in sprogramirana spletna stran, na kateri manjkajo le vsebine (besedila, fotografije, video), ki nam jih naročnik še ni dostavil.

Razvoj spletne strani se zaključi s testiranjem delovanja in kakovosti celotne spletne strani, vnosom manjkajočih vsebin ter objavo spletne strani na strežnik.

04Izobraževanje za urejanje vsebin

Spletna stran je živ sistem, zato vas naučimo, kako sami urejate, dodajte in spreminjate vsebino. Z enostavnim in zanesljivim CMS urejevalnikom vam omogočimo popoln nadzor nad vsebinami vaše spletne strani. Vse posodobitve vsebin lahko izvajate samostojno, na vašo željo pa jih namesto vas urejamo tudi mi.

  • Na svoji strani lahko z nekaj kliki dodate nove podstrani.
  • Zamenjate lahko slike, video posnetke ali besedila.
  • Spremljate lahko statistiko obiskanosti vaše spletne strani.

05Gostovanje, podpora in vzdrževanje spletne strani

Za spletne strani, ki jih izdelamo, nudimo gostovanje in registracijo domen. Omogočamo varno in zanesljivo gostovanje na kakovostnih in hitrih strežnikih.

Skrbimo, da bodo vaše spletne strani osvežene in posodobljane. Z nami lahko sklenete vzdrževalno pogodbo, ki vam ponuja prednostno obravnavo, nižjo ceno nadgradenj, hitrejši odzivni čas podpore in stalno dosegljivost po telefonu in emailu v času delovnika.

06SEO optimizacija in spletni marketing

Naši strokovnjaki za SEO optimizacijo poskrbijo, da je vaša spletna stran narejena na način, ki zagotavlja visoke uvrstitve v iskalnikih, da vas kupci hitro najdejo. Svetovalec za SEO optimizacijo je na projektu prisoten od začetka, saj je za učinkovito optimizacijo potrebno usklajevanje že v fazi načrtovanja vaše spletne strani.

Velik poudarek dajemo razporeditvi vsebin, ključnim besedam, naslovom in postavitvam.

Za dodatno izpostavljenost spletne strani organiziramo in izvedemo spletne oglaševalske kampanje. Naši svetovalci za digitalni marketing skupaj z vami načrtujejo prilagojene spletne oglase, izberejo najbolj primerne spletne kanale (Google, Facebook, Instagram, Linkedin) in spremljajo ter analizirajo statistiko z Google Analytics. Že več let smo tudi Google Partner.

Vsekakor je naša želja izpeljati projekt, ki bo med nami in vami razvil dolgotrajno sodelovanje, saj vedno storimo vse, da ste zadovoljni in da so vaši cilji doseženi. Naša ekipa že čaka, da vas spozna.

SPOZNAJMO SE

Pogosta vprašanja

Koliko stane izdelava spletne strani?

Cena je odvisna od števila porabljenih ur za določen projekt. Koliko časa porabimo za določen projekt pa je odvisno od kompleksnosti, ciljev in želja naročnika, ki jih določimo v ponudbi na podlagi povpraševanja ali pogovora z noviSplet svetovalcem.

Kaj želimo doseči s prenovo spletne strani?

V prvi vrsti si s prenovo spletne strani želimo več novih obiskovalcev, ki hitro in enostavno dobijo vse potrebne informacije o nas. Prenova spletne strani pomeni tudi privlačnejši dizajn, modernejši izgled, stran prilagojena mobilnim napravam, boljše uvrstitve v Google iskalniku, večji odstotek povpraševanj ali nakupa ter posledično večja spletna prodaja. Spletno stran želimo prenoviti s ciljem, da se jo modernizira in prilagodi tenutnim smernicam SEO optimizacije za najboljšo uvrstitev.

Kaj je pomembno pri izdelavi spletne strani?
  • Sodoben dizajn, usklajen s celostno grafično podobo podjetja ali organizacije.
  • Dobra uporabniška izkušnja, enostavna navigacija.
  • Tehnično dovršena izvedba z vsemi varnostnimi elementi, ki preprečujejo vdore in zlorabe.
  • Upoštevanje najnovejših smernic SEO optimizacije za čim boljšo uvrstitev v iskalniku Google.
Kaj vse je potrebno za izdelavo spletne strani?

Za postavitev spletne strani je potreben začetni posvet z noviSplet svetovalcem, da zajame vaše potrebe in želje. Agancija noviSplet poskrbi za vse ostalo, kar potrebujete za uspešen spletni nastop.