Izdelava spletnih trgovin

Zagotavljanje prodajne uspešnosti je ključna usmeritev, ki ji sledimo pri oblikovanju in izdelavi spletne trgovine:

 • izdelki v naših spletnih trgovinah se uvrščajo na visoka mesta v iskalnikih,
 • za lažje vodenje zaloge poskrbimo za povezavo z ERP sistemi,
 • CMS sistem vam omogoča popoln nadzor nad vašo spletno trgovino.
ŽELIM PONUDBO
izdelava spletnih tragovin

Izdelava spletnih trgovin po vaši meri

Izdelava spletne trgovine je kompleksen projekt, ki zahteva veliko strokovnega znanja z različnih področij.

Zagotavljamo vam celostno postavitev prodajno učinkovitih spletnih trgovin:

 • skrbno načrtovanje in postavitev koncepta,
 • unikatno oblikovanje,
 • tehnični razvoj spletne trgovine,

Veliko naših partnerjev se je na nas obrnilo, ker so njihovim prejšnjim spletnim trgovinam manjkale osnove, ki zagotavljajo pretvorbo obiskovalca v kupca. Temu pri nas namenjamo največ pozornosti, saj na koncu vedno šteje opravljen nakup.

Smo strokovnjaki za velike in majhne spletne trgovine

Izdelali smo že lepo število spletnih trgovin, od manjših z nekaj izdelki do velikih s tisoči izdelkov. Glede na obsežnost spletnega prodajnega programa izberemo najbolj optimalen CMS, ki bo podpiral vaše spletno poslovanje.

Naše spletne trgovine imajo uporabniku prijazne spletne košarice in podpirajo vse vrste spletnega plačevanja (kartično plačevanje, plačilo po predračunu, plačilo po povzetju). Za kartično plačevanje uporabljamo Braintree, Stripe, PayPal, Bankart, SaferPay in druge sisteme za plačevanje s karticami.

Poglejte naše trgovine

velo.si
soca2019
trior
topizbira
moto-akumulator.si
karal
poohistvotakoj
bbt.si

Ključne značilnosti dobre spletne trgovine

Spletne trgovine za lažje upravljanje s prodajnim programom lahko povežemo z različnimi ERP sistemi (e-računi, Metakocka, Vasco, Pantheon, SAOP…). Na ta način vam prihranimo veliko dela in omogočimo lažje upravljanje z zalogami, cenami, popusti. V primeru proizvodnega ali veletrgovskega podjetja lahko poseben razdelek namenimo B2B kupcem in s tem naročnikom prihranimo kar nekaj stroškov, ki so povezani s prodajnim osebjem.

Pri izdelavi spletnih trgovin se držimo naslednjih ključnih značilnosti dobre spletne trgovine:

Pri izdelavi spletnih trgovin se držimo naslednjih značilnosti dobre spletne trgovine:

 • Preglednost in konsistenca v dizajnu.
 • Uporabniku prijazna navigacija in intuitivno iskanje.
 • Močni pozivi k akciji oziroma nakupu.
 • Visoka uvrstitev v iskalnikih na posamezne izdelke.
 • Jasno vidna nakupovalna košarica.
 • Enostavna spletna blagajna s čim manj koraki.
 • Povezava z ERP sistemi.

Vse omenjene lastnosti bo vsebovala tudi vaša spletna trgovina, pa naj bo majhna ali velika. Znali vam bomo svetovati, saj imamo dolgoletne izkušnje, strokovno znanje in številne uspešno izvedene projekte. Po objavi spletne trgovine vam bodo naši marketinški strokovnjaki svetovali, kako lahko vašo spletno trgovino še dodatno izpostavite na spletu in tako dosežete še večjo prodajno učinkovitost.

Enostavna administracija in urejanje spletne trgovine

Spletne trgovine izdelujemo na način, da se vsak posamezen izdelek visoko uvršča v iskalnikih. CMS sistem za upravljanje s spletno trgovino vedno v celoti prilagodimo vsakemu projektu posebej. Z obliko, funkcionalnostmi in celotno vsebino tako popolnoma ustrežemo vašim željam in potrebam.

Imamo zanesljiv in enostaven urejevalnik spletnih vsebin (CMS), s katerim vam predamo popoln nadzor nad vsebinami vaše spletne trgovine:

 • V svoji spletni trgovini lahko z nekaj kliki dodate nove izdelke, nove podstrani.
 • Zamenjate lahko slike, videe ali besedila.
 • Po dogovoru lahko urejevalnik spletne strani povežemo z vašim računovodskim sistemom (ERP) ali sistemom za upravljanje s strankami (CRM).
SPOZNAJMO SE

Pogosta vprašanja

Koliko stane izdelava spletne trgovine?

Cena izdelava spletne trgovine je odvisna od velikosti trgovine oziroma števila izdelkov in dodatnih funkcionalnosti, ki jih obsega trgovina. Takšen primer so napredni filtri, variacije izdelkov, načini plačevanja, povezljivost z ERP in ostale funkcionalnosti po meri. Cena je odvisna tudi od tega, kako izdelke predstavimo oziroma koliko časa namenimo za oblikovanje. Za izdelavo ponudbe je nujen predhodni pogovor z noviSplet svetovalcem.

Kateri CMS sistem je najboljši za dobro spletno trgovino?

Obstaja veliko odprtokodnih CMS sistemov, kot so WordPress WooCommerce, Magento, Prestashop, OpenCart in sistemov narejenih po meri, kot na primer noviSplet CMS trgovina. Zelo pomembno je izbrati pravilni sistem, glede na velikost trgovine in naravo izdelkov. Agencija noviSplet vam svetuje, kateri CMS sistem izbrati. Za manjše trgovine najpogosteje predlagamo WooCommerce, za večje, nad 500 izdelki in b2b trgovine, pa trenutno svetujemo preverjeno rešitev (noviSplet CMS trgovina).

Koliko časa traja izdelava spletne trgovine?

Izdelava spletne trgovine pri agenciji noviSplet običajno traja od 1 do 3 mesece, odvisno od obsežnosti in trenutne zasedenosti programerske ekipe. Bolj natančen rok vam posreduje noviSplet svetovalec ob pripravi ponudbe.

Kdaj se splača povezati spletno trgovino z računovodskim programom?

  V agenciji noviSplet priporočamo povezavo z računovodskim programom, če je izdelkov več kot 500 in če se prodajni program izdelkov pogosto spreminja.