Izdelava spletnih trgovin

Zagotavljamo celovite rešitve izdelave spletne trgovine od načrtovanja, oblikovanja do razvoja in podpore po objavi.

 • Visoka mesta v iskalnikih.
 • Enostavno upravljanje spletne trgovine.
 • Možnost povezave z ERP sistemom.
ŽELIM PONUDBO
Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin po vaši meri

Potrebujete izdelavo spletne trgovine, prilagojene vašim potrebam? Izdelava spletnih trgovin za nas ni zgolj kompleksen projekt, temveč priložnost za ustvarjanje vrhunskih digitalnih prodajnih platform. Naša ekipa strokovnjakov združuje celovito znanje s področja načrtovanja, oblikovanja in tehničnega razvoja spletnih trgovin.

Za vas izvajamo celoten proces izdelave spletne trgovine:

Naša zavezanost kakovosti in uporabniški izkušnji pri izdelavi spletnih trgovin je ključna za uspeh, da s spletno trgovino pretvorite obiskovalce v zveste kupce.

Izdelava spletnih trgovin po vaši meri

Strokovnjaki za enostavne in kompleksne spletne trgovine

Nismo zgolj strokovnjaki za izdelavo spletnih trgovin z veliko izdelki, temveč smo specializirani tudi za izdelavo manjših, enako učinkovitih spletnih trgovin. Naša pretekla dela zajemajo širok spekter, od spletnih trgovin z nekaj izdelki do obsežnih platform s tisočimi izdelki. Pri izdelavi spletne trgovine z izbiro najbolj optimalnega CMS sistema zagotavljamo tehnično brezhibne spletne trgovine, ki podprejo vaše poslovanje na spletu.

Strokovnjaki za izdelavo spletnih trgovin

Zakaj noviSplet?

 • Bogate izkušnje.
 • Izdelava spletnih trgovin, prilagojenih vašemu poslovanju.
 • Inovativne rešitve, ki jih je možno nadgrajevati.
 • Dolgoročno sodelovanje.
 • Dokazana zanesljivost.
 • Osebni pristop.
 • Fleksibilnost.
 • Zanesljiv in odziven oddelek podpore.

Naše spletne trgovine imajo uporabniku prijazne spletne košarice in podpirajo različne oblike spletnega plačevanja, vključno s kartičnim plačevanjem (Braintree, Stripe, PayPal, Bankart, SaferPay in drugi sistemi). Preverite naše reference in si oglejte, kako smo pomagali podjetjem doseči uspeh na spletu.

Poglejte naše spletne trgovine

masinca
skerjanc
sadika na dom
topizbira
moto-akumulator.si
karal
poohistvotakoj
referenca-propetke.jpg

Ključne značilnosti dobre spletne trgovine

Pri izdelavi spletne trgovine jo za lažje upravljanje s prodajnim programom povežemo z različnimi ERP sistemi, kot so e-računi, Metakocka, Vasco, Pantheon, SAOP itd. To omogoča učinkovito upravljanje z zalogami, cenami in popusti, kar vam prihrani dragoceni čas. Za proizvodna ali veletrgovska podjetja lahko naredimo prijavo za B2B kupce (B2B spletna trgovina oz. B2B platforma), kar prinaša znatne prihranke pri stroških, povezanih s prodajnim osebjem.

Uspešna in dobro postavljena spletna trgovina mora združevati različne elemente, ki zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo, varnost ter učinkovito prodajo.

8 ključnih značilnosti naših spletnih trgovin:

 • Enostavna navigacija.
  • Uporabniki v najkrajšem možnem času najdejo želene izdelke. Pomembni sta jasna navigacija s kategorijami in, če je v spletni trgovini veliko izdelkov, iskalna funkcija.
 • Prilagojenost na zaslone različnih velikosti.
  • Pri izdelavi spletne trgovine damo poudarek na mobilnih napravah, mobile first pristop.
 • SEO optimizacija in hitrosti nalaganja.
  • Visoka uvrstitev v iskalnikih na posamezne izdelke in hitrost nalaganja strani vplivata na prodajo, saj trgovino obišče več obiskovalcev, s hitrostjo nalaganja pa se zmanjšuje število zapuščenih nakupov.
 • Varnost.
  • Za vzpostavitev zaupanja je ključnega pomena zagotoviti varnost transakcij in zaščito osebnih podatkov strank.
 • Kakovostne fotografije in opisi izdelkov.
  • »Oči kupujejo«, zato je potrebno poskrbeti za estetske in privlačne fotografije s podrobnimi opisi, ki pomagajo stranki, da se odloči za nakup v vaši spletni trgovini.
 • Enostaven proces nakupa.
  • Postopek nakupa mora biti čim krajši in preprost. Stranki je potrebno omogočiti preprosto izpolnjevanje obrazca v za zaključek nakupa.
 • Možnost povezave z ERP sistemi.
  • Za lažje upravljanje s cenami, zalogami in popusti lahko vašo spletno trgovino povežemo z vašim sistemom ERP.
 • Marketinške in promocijske možnosti.
  • Ocene in mnenja strank, kode za popuste, e-poštne kampanje in druga orodja za spletni marketing vam pomagajo pri pridobivanju novih obiskovalcev, povečevanju zaupanja in spodbujanju k nakupu.

Z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnim znanjem in številnimi uspešno izvedenimi projekti vam bomo pri izdelavi spletne trgovine nudili kakovostno svetovanje. Po objavi spletne trgovine vam bodo naši marketinški strokovnjaki svetovali, kako še dodatno izpostaviti vašo trgovino na spletu in povečati prodajno učinkovitost.

E-računi Metakocka Phantheon Saop Vasco Vizija on line

B2B spletna trgovina (B2B platforma)

Za optimizacijo poslovanja je vedno bolj priljubljena tudi izdelava spletne trgovine za B2B segment oz. B2B platforme. Običajno je B2B spletna trgovina del običajne spletne strani ali trgovine podjetja, ki je dostopna s prijavo. B2B platforma je namenjena podjetjem, ki v večji meri poslujejo z B2B partnerji in želijo digitalizirati poslovanje, saj z njo optimizirate procese naročanja. Če ste veletrgovec, uvoznik ali proizvodno podjetje in imate zelo raznolik prodajni program z mnogo izdelki, katerim se dobavljivost, cene in zaloge neprestano spreminjajo, je B2B spletna trgovina idealna rešitev za vas.

Kadar naročanje poteka po telefonu, e-pošti ali osebno na terenu, se za pripravo ponudb in naročil porabi ogromno časa, obstaja pa tudi precejšnja možnost napak. To lahko spremenite z implementacijo B2B platforme oz. B2B spletne trgovine, s katero postanete dostopnejši za nove in obstoječe poslovne partnerje, ki lahko naročilo oddajo kjerkoli in kadarkoli.

B2B partnerji do B2B platforme dostopajo z uporabniškim imenom in geslom, po prijavi pa imajo dostop do prodajnega asortimaja po pogodbenih in dogovorjenih cenah. Naročilo se enostavno odda z nekaj kliki in ker je B2B platforma povezana s sistemom ERP, se podatki neposredno prenesejo. Tako je optimizirano tudi vodenje zaloge, ki se lahko prikazuje in beleži iz različnih skladišč.

B2B spletna trgovina (B2B platforma)

Zakaj se odločiti za izdelavo spletne trgovine za B2B?

 • Optimizacija prodajnih procesov in digitalizacija poslovanja.
 • Konkurenčna prednost na trgu.
 • Učinkovito upravljanje z naročili.
 • Razbremenitev zaposlenih.
 • Zmanjšanje možnosti napak pri pripravi ponudb in naročil.
 • Utrditev sodelovanja s poslovnimi partnerji.
 • Umestitev prodajnega asortimaja na splet.

Izdelava spletne trgovine za B2B je bila tema pogovora tudi v intervjuju, ki ga je z našim direktorjem, Branetom Tomažičem, izvedel časnik Finance. Vabljeni k branju o tem, kdaj podjetje potrebuje B2B spletno trgovino - preberite članek.

Enostavna administracija in urejanje spletne trgovine

Izdelava spletnih trgovin poteka tako, da je v iskalnikih vsak izdelek visoko uvrščen. CMS sistem za upravljanje s spletno trgovino vedno prilagodimo vsakemu projektu posebej tako s funkcionalnostmi kot z designom.

Naš zanesljiv in enostaven urejevalnik spletnih vsebin (CMS) vam zagotavlja popoln nadzor nad vsebinami vaše spletne trgovine.

 • Dodajanje podstrani in izdelkov z le nekaj kliki.
 • Enostavna menjava ali dodajanje slik, video posnetkov in besedil.
 • Možnost povezave spletne trgovine z vašim računovodskim sistemom (ERP) ali sistemom za upravljanje s strankami (CRM).
Enostavna administracija in urejanje spletne trgovine

Pogosta vprašanja

Kateri CMS sistem je najboljši za dobro spletno trgovino?

Za izdelavo spletnih trgovin obstaja veliko splošno znanih odprtokodnih CMS sistemov, kot so WordPress WooCommerce, Magento, Prestashop, OpenCart idr., pogosto pa se uporabi sistem, narejen po meri (custom sistem). Eden takšnih je na primer tudi noviSplet CMS sistem, na katerem uspešno in zanesljivo delujejo obsežnejše, kompleksnejše in pogosto tudi B2B spletne trgovine naših strank. Digitalna agencija noviSplet vam svetuje tudi glede najbolj optimalnega CMS sistema za vas. Za manjše spletne trgovine najpogosteje predlagamo Wordpress WooCommerce sistem, za izdelavo spletne trgovine nad 5000 izdelki in B2B trgovine pa uporabimo zanesljivo in preverjeno rešitev, noviSplet CMS sistem.

Koliko stane izdelava spletne trgovine?

Cena izdelave spletnih trgovin je odvisna od kompleksnosti in velikosti. To zajema število izdelkov in dodelanost funkcionalnosti, kot so na primer napredni filtri, variacije izdelkov, načini plačevanja, povezljivost z ERP in podobno. Cena je odvisna tudi od izgleda oz. dizajna. Bolj kot je izdelava spletne trgovine usmerjena v dodelanost detajlov, več ur je potrebnih nameniti tako spletnemu oblikovanju kot posledično programiranju. Izdelava spletne trgovine je opisana v ponudbi, ki jo pridobite po predhodnem pogovoru s svetovalcem.

Koliko časa traja izdelava spletne trgovine?

Izdelava spletne trgovine običajno traja najmanj 1 mesec in je odvisna od obsega del, trenutne zasedenosti programerske ekipe in zasedenosti naročnika. Natančnejše informacije glede časa pridobite že na uvodnem srečanju, roki pa so natančno določeni ob potrditvi sodelovanja za izdelavo spletne trgovine.

Ali lahko spletno trgovino povežemo z drugimi sistemi (ERP, CRM, marketinška platform) in kdaj je to potrebno narediti?

Že tekom izdelave spletne trgovine lahko vzpostavimo povezavo z drugimi sistemi, lahko pa se to naredi tudi kasneje, ko je projekt izdelave spletne trgovine že zaključen. Naročniki se pogosto odločijo za fazni pristop, in sicer v skladu s potrebami in rastjo spletne prodaje. V digitalni agenciji noviSplet priporočamo povezavo z računovodskim programom, če je izdelkov več kot 500 in če se prodajni program izdelkov pogosto spreminja.

Ali lahko spletno trgovino v nadaljevanju razširimo in nadgradimo?

Seveda. Z izdelavo spletne trgovine se vaša pot spletne prodaje šele začne. Vedno pravimo, da je spletna trgovina »živa« in čeprav je narejena tako, da ne potrebuje rednih posodobitev in nadgradenj, priporočamo, da jo postopoma nadgrajujete in širite. Vsak projekt izdelave spletne strani je pripravljen na morebitne nadgradnje, s katerimi spletno trgovino sproti prilagajate svojim obiskovalcem in s tem krepite svojo spletno prodajo.

Ali lahko uredite registracijo domene in gostovanje tekom projekta izdelave spletne trgovine?

Digitalna agencija noviSplet lahko na vašo željo poskrbi tudi za registracijo domene, svojim strankam pa po zaključenem projektu izdelave spletne trgovine nudimo tudi paket osnovnega ali naprednega vzdrževanja z gostovanjem. Več informacij najdete na postrani Vzdrževanje spletne trgovine. Poleg določenega obsega ur podpore vsi paketu vključujejo tudi letno gostovanje. Na ta način lahko zagotavljamo zanesljivo delovanje in varnost spletnih trgovin. Svojo spletno trgovino lahko kadarkoli prenesete k drugemu ponudnikom gostovanja, se pa v veliki večini stranke odločijo za enega izmed paketov iz naše ponudbe.

Ali je izobraževanje glede upravljanja spletne trgovine vključeno v ceno projekta?

Seveda. Spletna trgovina je vaše orodje prodaje, zato je ključnega pomena, da znate upravljati z njo. Vsi naši projekti izdelave spletnih trgovin so zasnovani na način, da so enostavni za upravljanje. Izobraževanje je vključeno v ceno projekta in se izvede pred objavo na spletu. Običajno traja za 1–2 uri in se lahko izvede v živo ali prek spleta. Priporočamo, da so vanj vključeni vsi, ki bodo v stiku s spletno trgovino.

Ali po izdelavi spletne trgovine nudite podporo in vzdrževanje?

Da, seveda. V digitalni agenciji noviSplet stremimo k dolgoročnejšemu sodelovanju in da lahko zagotavljamo kvaliteto svojih storitev, smo za vas pripravili pakete osnovnega in naprednega vzdrževanja z gostovanjem. Po zaključku projekta izdelave spletne trgovine se pogovorimo o vaših načrtih za razvijanje spletnega poslovanja in skupaj izberemo paket, ki je za vas najbolj ustrezen. V primeru kakršnihkoli zagat pa vam je na voljo zanesljiv in odziven oddelek podpore, na katerega se lahko obrnete po telefonu ali e-pošti. Več informacij najdete na podstrani Vzdrževanje spletne trgovine.