Izdelava spletnih strani je naša strast že 15 let.

izdelava spletnih strani

Preko 700 uspešnim podjetjem smo že pomagali, da preko interneta lažje pridobivajo stranke

Izkušnje in inovativne rešitve nam omogočajo, da vam lahko zagotovimo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto

  • Poskrbimo, da vaši potencialni kupci vašo spletno stran na iskalnikih hitro najdejo.
  • Obiskovalca na spletni strani prepričamo, da stopi v stik z vami - vaša spletna stran postane vaš najboljši prodajalec.
  • Omogočimo vam samostojno, hitro in enostavno urejanje vaše spletne strani
Oglejte si reference: 
 
 
TAM Motors

www.tam-motors.eu

 

Doba

www.fakulteta.doba.si

 

e manky

www.extrememonkey-adventures.com

 

Gimanzija Šiška

www.gimnazija-siska.si

 

 

Uspešna in marketinško orientirana stran združuje sledeče smernice in trende:

Unikatno oblikovanje

Ustvarimo vam unikaten predlog dizajna spletne strani.

Optimizacija za iskalnike

Iskalnikom prijazno besedilo in struktura strani.

Enostavna uporaba

Intuitivna navigacija in preprostost uporabe za obiskovalca.

Poziv k akciji

Spodbujanje obiskovalca k akciji (klik nakup, povpraševanje).

Odzivni dizajn

Podpora različnim napravam (računalnik, mobilni telefon, tablica).

Kvalitetna izdelava

Izkoristite naše 14-letne izkušnje in postanite konkurenčni tudi na spletu.

Zahtevajte ponudbo

 

»Ko nam je noviSplet.com prenovil spletno stran smo šele ugotovili kaj pomeni učinkovita spletna stran. Prej skorajda nismo prejemali povpraševanj preko spleta, ko pa smo prenovo zaupali novemuSpletu pa se je dotok novih strank preko interneta drastično povečal. Sedaj nam noviSplet vodi vse marketinške aktivnosti na internetu, kar nam zelo pomaga pri širjenju našega podjetja...«

Robert Ogorevc,
predsednik uprave,  Vizija računovodstvo d.d.

Kako poteka izdelava spletnega mesta?

1. Načrtovanje

Izdelava spletnih strani se prične pri odkrivanju vaših potreb, želja in ciljev. O tem se dobro pogovorimo na uvodnem sestanku na katerem vam tudi konkretno svetujemo. Skupaj z vami se odločimo, kako bo spletna stran oblikovana ter kakšne marketinške strategije bomo skupaj ubrali, da bi dosegli zastavljene cilje. Za načrtovanje spletne strani v našem podjetju vključimo v ekipo vse potrebne strokovnjake: koncept spletne strani pripravi oblikovalec, pregleda pa ga strokovnjak za uporabniško izkušnjo. Pred začetkom izdelave spletne strani se v projekt vključita tudi programer in strokovnjak za optimizacijo za iskalnike.

2. Dizajn

Izkušen oblikovalec prav za vas ustvari unikaten predlog dizajna spletne strani. Vsak korak je prej dobro premišljen, vsak gumb je načrtovan in namerno na svojem mestu, kar zagotavlja, da vaša nova spletna stran uporabnike prepriča, da stopijo v kontakt z vami. Predlagan dizajn predebatiramo in ga uskladimo skupaj z vami.

Ta faza je zelo pomembna, saj sta prijetna oblikovna podoba in dobra vsebinska arhitektura kazalca urejenega in uspešnega podjetja, pri obiskovalcu strani pa vzbujata občutek zaupanja in ugodja. Tako si boste pridobili visoko zaupanje vaših (potencialnih) kupcev.

3. Razvoj

Po uskladitvi dizajna se lotimo tehinčne izdelave vaše spletne strani. Potek izgradnje lahko ta čas spremljate na testnem naslovu, kjer lahko dostopate do delovne verzije vaše spletne strani. Naša ekipa programerjev je na tekočem s trenutnimi tehničnimi standardi in smernicami za prihodnost, kar zagotavlja, da bo vaša nova spletna stran zgrajena dolgoročno in zanesljivo. Razvoj spletne strani se zaključi s testiranjem delovanja in kakovosti celotne spletne strani ter postavitvijo spletne strani na strežnik.

CMS urejevalnik vsebin

Z enostavnim in zanesljivim CMS urejevalnikom vam omogočimo popoln nadzor nad vsebinami vaše spletne strani. Vse posodobitve zdaj lahko izvajate samostojno, na vašo željo pa jih namesto vas lahko izvajamo tudi mi. 

  • Na svoji strani lahko z nekaj kliki dodate nove podstrani.
  • Zamenjate lahko slike, videe ali besedila na vseh straneh vaše spletne strani.
  • Spremljate lahko statistiko obiskanosti vaše spletne strani.

4. Optimizacija za iskalnike

Naš strokovnjak za optimizacijo za iskalnike poskrbi, da je vaša spletna stran narejena na način, ki zagotavlja visoke uvrstitve v iskalnikih, kar omogoča, da vas vaši kupci hitro najdejo. Na projektu je prisoten že od vsega začetka, saj je za učinkovito optimizacijo potrebno usklajevanje že v fazi načrtovanja vaše spletne strani. 

Velik poudarek dajemo tudi razporeditvi vsebin. Izdelali vam bomo marketinško učinkovito spletno stran, ki bo vsebinsko logično zasnovana in tržno usmerjena. Po zaključku projekta smo vam na voljo za vzdrževanje spletne strani.

Vsekakor je naša želja izpeljati projekt, ki bo med nami in vami razvil dolgotrajno sodelovanje, saj vedno storimo vse, da ste zadovoljni in da so vaši cilji doseženi.

Naredite prvi korak! Pokličite 01 565 32 61 ali pošljite povpraševanje