Zaposlitev

Zaposlitev v agenciji noviSplet

Če bi se želeli pridružiti eni od vodilnih agenciji za spletne storitve, nam za začetno predstavitev preko spodnjega obrazca pošljite kratke podatke o vašem dosedanjem delu. Vsako vašo prijavo bomo z zanimanjem preučili.

V kolikor bo vaša vloga aktualna, vas bomo z veseljem povabili na razgovor, sicer pa vas bomo dodali v našo bazo in vas morda kontaktirali kdaj v prihodnosti.

Razvijalec - PHP programer

Spletni programer - izdelovalec spletnih strani / spletnih trgovin / B2B sistemov

Morda je sedaj pravi čas, da se premakneš iz negotovega položaja in da začneš delati v resni firmi?
Smo ena najuspešnejših slovenskih spletnih agencij. Že sedemnajst let ustvarjamo visoko kakovostne in prepoznavne projekte. Dodaj svoj delček sestavljanke še ti.

Kaj boš pri nas delal:

Za predstavo, tvoj delovnik bo obsegal razvoj zahtevnejših WordPress spletnih strani in splethih trgovin na custom noviSplet CMS sistemu. Pri spletnih trgovinah boš skrbel za povezovanje z ERPji (osveževanje zalog, naročil, prek APIjev, XMLov). Tvoje delo bo občasno vključevalo tudi razvijanje custom WordPress modulov. Če te tako delo interesira, nas kontaktiraj.

Kaj pri nas dobiš:
 • Redno zaposlitev za nedoločen čas (možno tudi sodelovanje preko s.p.).
 • Prilagodljiv delovni čas (čas lahko prilagodiš, glede na privatne obveznosti in hobije)
 • Dobro organizirano in ne stresno delo, v katerem ni potrebe po nadurah.
 • Zanimive projekte za najuglednejše blagovne znamke.
 • Zabavne in predvsem izkušene sodelavce iz vseh vetrov.
 • Prenos znanja in izmenjavo izkušenj.
 • Odlično delovno okolje v novo opremljenih pisarnah na Verovškovi 55 v Ljubljani (možnost dela od doma)
 • Dobro in redno plačilo, sorazmerno glede na tvoje znanje in tvoj doprinos.
 • Dobro formo, če greš s sodelavci po službi na Šmarno ali v fitnes.

Pričakujemo, da:

 • imaš vsaj 3 letne izkušnje z razvojem zahtevnih spletnih strani po meri
 • znaš PHP in MySQL, CSS, HTML5, JS,
 • si že delal s PHP frameworki npr. Laravel, CakePHP …
 • te zanima povezljivost spletnih trgovin z zunanjimi sistemi (REST API, SOAP)
 • imaš vsaj par on-line spletnih strani ali trgovin, ki si jih izdelal sam (ali sodeloval pri izdelavi)

p.s. Če ste podobo delo že opravljali in še nimate pripravljenega CVja, nas lahko kar pokličete na tel: 0590 86 408.

p.p.s. Možen zelo diskreten razgovor za delo, tudi izven delovnega čas.
* Po raziskavi bonitetne hiše Bisnode spada podjetje noviSplet, Atribut d.o.o. med 6,9 % najboljših podjetij v Sloveniji.

Postanite del ekipe noviSplet

Postanite del ekipe noviSplet

V vseh letih poslovanja smo se veliko naučili in spoznali, da je kvaliteta podjetja odvisna predvsem od zaposlenih, njihove strokovnosti in vestnosti. Zato ustvarjamo okolje, ki spodbuja kreativnost, omogoča osebni razvoj, napredovanje in kakovost življenja za vse zaposlene. Skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere in jih nagrajujemo za dosežene rezultate. Posameznikom omogočamo razvijati njihove sposobnosti na poslovnem in osebnostnem področju. Pestrost strank nam omogoča, da lahko prilagodimo zahtevnost dela posameznemu zaposlenemu. Najboljši ravno s tem dosegajo plače visoko nad povprečjem stroke.

Naše podjetje zaposlenim zagotavlja prijetno, kreativno in profesionalno okolje, ki spodbuja učenje, izreden delovni kolektiv in možnost osebnega razvoja. Ponosni smo na sproščeno vzdušje med zaposlenimi. Sproščenost prenašamo tudi v druženja izven podjetja.


Od novih sodelavcev pričakujemo nadpovprečno znanje, talentiranost in izkušnje s področja spletnih rešitev, marketinga in splošne podjetniške razgledanosti. Iščemo sodelavce, ki želijo delati in napredovati v kolektivu skupaj z najboljšimi na svojem področju. Iščemo sodelavce, ki želijo zaposlitev na daljši rok. Pričakujemo sodelavce, ki so sposobni logičnega mišljenja, samoorganiziranja in dobre komunikacije s strankami. Pričakujemo spretnost, hitrost in natančnost.

V naši sredi je med sodelavci zelo dobro vzdušje, zato pričakujemo pozitivne ljudi tudi v bodoče. Želimo si vašega optimizma, pozitivnih vrednot in prijaznosti v naši stalni ekipi, kjer vsak lahko doprinese svoj delež.
Na splošno nas zanimajo predvsem prijazni in ambiciozni ljudje z izkušnjami na spletnem področju.

 • PHP programerji
 • Spletni oblikovalci
 • Marketing strokovnjaki s področja spleta

Tudi če trenutno nimamo objavljenega razpisa, nam lahko pošljete vaš CV na zaposlitev@novisplet.com in vas bomo kontaktirali, ob prvi priložnosti, ko se nam potrebe pojavijo.