Spletno oglaševanje

Načrtujemo in izvajamo spletne oglaševalske kampanje, s katerimi boste z minimalnimi stroški povečali prodajo in dosegli več strank:

  • z našim znanjem in izkušnjami naročnikom za minimalen vložek zagotavljamo največje vračilo investicije
  • s socialnimi omrežji vam pomagamo doseči potencialne stranke na trenutno najbolj trendovski način
  • vsako kampanjo skrbno načrtujemo - kje, kako in kdaj oglaševati, da bo vaša investicija imela največji donos
  • Mesečno poročamo o uspešnosti kampanj

Zahtevajte ponudbo

Začetni paketi Google Ads oglaševanja

Ponujamo 3 začetne Google Ads oglaševalske pakete prilagojene potrebam strank, ki jih kasneje na željo stranke dodatno optimiziramo za dolgotrajno rabo. Ponujamo pa tudi opcijo oglaševanja po meri, kjer se skupaj z vami posvetimo vsaki podrobnosti. 

 

  BASIC STANDARD PROFI
  290 €  490 € 790 €

Analiza trga

Svetovanje in izbira ključnih besed

Priprava besedilnih oglasov

Postavitev kampanje

Namestitev sledenja konverzij

Spremljanje in optimizacija

Mesečne statistike & analize

Možnost prilagoditve za spletne trgovine

 

Priprava display oglasov

 

Uporaba remarketinga

 

Podrobnejši targeting

 

Večje število oglasov

 

Neomejeno število oglasov

 

 

Video oglasi

 

 

Osnovno Facebook oglaševanje

 

 

Instagram oglaševanje

 

 

*Cene ne vsebujejo DDV.      


AKCIJA! 

ZAČNITE ZDAJ IN PREJMITE VREDNOSTI BON ZA PRVI MESEC OGLAŠEVANJA

Zahtevajte ponudbo

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

S pomočjo spletnega oglaševanja lahko dosežete več!

 

S pomočjo spletnega oglaševanja vam pomagamo odpreti nove prodajne kanale in komunikacijske možnosti. Pokrivamo celoten spekter oglaševanja in pospeševanja prodaje preko spleta.

Delujemo hitro, profesionalno in predvsem celovito. Vsak projekt pričnemo z določitvijo ciljev, ki jih želite doseči in na podlagi tega nadaljujemo z načrtovanjem strategije spletne promocije. Za vaš uspeh poskrbimo s pravilno izbiro pravih oblik spletnega oglaševanja.

Oglaševanje na Googlu

Najpogostejših oblika oglaševanja na spletu je oglaševanje na googlu. Oglaševanje na googlu omogoča, da dosežemo obiskovalce, ki jih vaša ponudba zares zanima, saj se vaši oglasi prikažejo le takrat, ko nekdo v iskalnik vpiše vaše ključne besede. Oglaševanje na klik (CPC oglaševanje) je izjemno natančno, merljivo in dosega visoke donose investicije.

Če vaše spletne strani ni mogoče najti na prvi strani v iskalnikih, bo 80% obiskovalcev obiskalo spletno stran vašega konkurenta. S spletnim oglaševanjem si lahko zagotovite najvišja mesta med zadetki in s tem prehitite konkurenco.

 

Oglasno akcijo skrbno načrtujemo. Skupaj z vami določimo finančni okvir, ključne besede, na katere se splača oglaševati, obdobje oglaševanja in ciljno publiko. Optimiziramo vam spletno kampanjo tako, da se vam bo kar maksimalno izplačala!

Oglaševanje na socialnih omrežjih

Največje in najhitreje rastoče socialno omrežje je Facebook. Poleg brezplačne opcije izdelave profila podjetja oz. t.i. »Fan pagea«, Facebook omogoča še opcijo oglaševanja z oglasom. Oglaševanje na Facebooku omogoča, da sami določite katere stranke želite doseči z oglasi (glede na državo, spol, izobrazbo, starost, zakonski stan in področje zanimanja).

Oglaševanjem na Facebooku vam omogoča večjo prepoznavnost vašega podjetja/blagovne znamkeustvarjanje nove prodajne kanale, povečanje obiska spletne strani, utrjevanje in lojalnost strank. Začnite skupaj z nami izkoriščati možnosti, ki vam jih ponujajo družbena omrežja.

Klasično spletno oglaševanje

Klasično oglaševanje oz. oglaševanje na doseg je primerno za: predstavitev novih izdelkov/storitev, utrjevanju in grajenju  prepoznavnosti blagovne znamke.

Za razliko od  oglaševanja na iskalnikih, ki uporabnikom oglase posredujejo ciljano, z oglasnimi pasicami  zajamejo širok nabor spletnih uporabnikov. Raziskave kažejo, da obe vrsti oglaševanja prinašata odlične rezultate.

Glede na želene cilje oglaševanja izberemo najbolj primerne spletne portale za prikazovanje spletnih pasic.  Pasice se lahko prikazujejo na spletnih portalih, ki beležijo visoko obiskanost (24ur.com, delo.si, bolha.com, zadovoljna.si, najdi.si,…) in v različnih oglaševalskih mrežah.

Izdelava spletnih pasic

Izdelujemo vse vrste spletnih pasic (animirane pasice, statične pasice itd.) različnih dimenzij. Dizajn oglasnih pasic  je vedno izdelan posebej za vas, prilagojen glede na vašo dejavnost, cilje oglaševanja in ciljno skupino. Pri oblikovanju bannerjev  upoštevamo prikaz pasice direktno na ozadju portala, kjer bo bannner prikazan, saj s tem dosežemo boljšo odzivnost.

Z našimi marketinškimi in kreativnimi idejami smo izdelali že več bannerjev za podjetja različnih dejavnosti. 

Naredite prvi korak! Pokličite 01 565 32 61 ali pošljite povpraševanje