Optimizacija spletnih strani - SEO

izdelava spletnih strani

Pomagamo vam doseči uvrstitev na prvi strani v iskalnikih za ključne besede, ki vam prinašajo največ prometa:

  • Analiza ključnih besed nam razkrije zahtevane besede in besedne zveze, ki jih vaše stranke iščejo.
  • Optimiziramo tako spletno stran kot tudi njeno strukturo.
  • Z grajenjem kakovostnih povezav znotraj vaše strani in z drugimi spletnimi stranmi, vašo stran pripeljemo do najvišjih mest v iskalnikih.

Zahtevajte ponudbo

Omogočamo visoke uvrstitve v iskalnikih

Optimizacija spletnih strani (SEO) je proces, s katerim spletno stran optimiziramo za iskalnike, z namenom da se spletna stran postavi visoko med zadetke.

Ko bodo iskalci informacij na spletnih iskalnikih iskali izdelke oziroma storitve, ki jih ponuja vaše podjetje, bo vaša spletna stran pred konkurenco.

Ker izdelujemo unikatne strani, že pred izdelavo določimo najbolj primerne ključne besede in celotno stran gradimo na teh besedah, zato se strani uvrstijo tako visoko. Ustrezna arhitektura spletnega mesta, zapis kode po zadnjih veljavnih standardih in napreden urejevalnik vsebine bodo prispevali k občutni izboljšavi pri uvrščanju na visoka mesta v iskalnikih.

Raziskave kažejo, da iskalniki generirajo kar 90% povprečnega obiska spletnih strani. Prav tako pa podatki nakazujejo, da si kar 80% iskalcev informacij ogleda le prvo stran rezultatov iskanja. Če med prikazani zadetki ne najdejo prave informacije pa zamenjajo ključno besedo iskanja, kot da bi stopili na naslednjo stran.

Biti med prvimi je zelo pomembno, mednje bodo vašo spletno stran uvrstili naši strokovnjaki z učinkovito optimizacijo spletnih strani.

optimizacija spletnih strani - seo

 

V nadaljevanju si lahko preberete odgovore na najbolj pogosta vprašanja naših strank.

Kaj je "optimizacija spletne strani" oz. kratica SEO in kaj pomeni?
Z izdelavo vaše spletne strani in postavitvijo na strežnik se spletno delo še ne konča. Stran je treba prilagoditi zahtevam iskalnikov, da jo bodo na vse vaše pomembne ključne besede uvrščali na prvo stran zadetkov, visoko na stran. Optimizacija je proces, ki poskrbi, da bo vaša spletna stran prijazna o spletnih iskalnikov.

Izbira dobrih ključnih besed za optimizacijo.
Dobre ključne besede na vaši strani so del optimizacije. Iskalniki so pametni, prav tako pa se za visoka mesta pri iskanjih borijo mnoge spletne strani, zato je za učinkovito optimizacijo potrebno znanje, ki je podobno šahu – predvidevati je treba vsak naslednji korak iskalca, ga prilagoditi z zahtevami iskalnika, nato ustrezno prilagoditi vsebine spletne strani. Korak za korakom, poteza za potezo.

Elementi spletne strani, ki so pomembni za optimizacijo
Najbolj pomembna komponenta optimizacije same spletne strani je besedilo na posamezni strani. Vsako posamezno stran znotraj spletnega mesta se ponavadi optimizira na eno ključno besedo, ki se mora dovolj pogosto pojavljati tudi znotraj besedila in skozi podnaslove. Optimizacija je tako iskanje optimuma, kar nekako pove že sama beseda.

Ali lahko optimiziram spletno stran sam?
Kot vidite, ni to tako enostavno kot bi si marsikdo mislil. Ključne besede so samo majhen del celotnega optimizacijskega postopka. Pri nas se poslužujemo orodij za analizo spletnih strani in jih kombiniramo z izkušnjami, ki smo jih nabrali preko optimiziranja več sto spletnih strani. Za dobro uvrščenost v iskalnikih znamo poskrbeti. V postavitveni fazi vaše spletne strani poskrbimo za optimizacijo mi, kasneje pa lahko lastniki strani preko CMS programa za urejanje strani sami določajo, na katere ključne besede bo stran optimizirana.

Bojim se, da je optimizacija maček v žaklju. Kako bom videl kar bom plačal?
Na žalost vam bo mačka v žaklju skušalo prodati kar nekaj podjetij, ki trdijo, da se ukvarjajo z optimizacijo. V podjetju noviSplet se tega zavedamo, zato vam tudi izdelamo obširno analizo vaše spletne strani in vam točno pokažemo in razložimo kaj bomo naredili. Lahko bi rekli, da vam bomo mačka pokazali še predenj ga zavijemo v žakelj. Mi optimiziramo strani transparentno.

A lahko vidim primer strani, ki ste jo učinkovito optimizirali, da se nahaja na prvi strani iskalnika najdi.si?
Seveda :) Pojdite na google in vpišite iskalni pojem...

Iskalni pojem: tv servis,  popravilo televizorjev
Spletna stran: http://www.tvklinika.com/

Iskalni pojem: srebrni nakit
Spletna stran: http://www.nakit-kamen.si/

Iskalni pojem: računovodske storitve, računovodstvo
Spletna stran: http://www.vizija-racunovodstvo.si

Iskalni pojem: rabljeni računalniki
Spletna stran: http://www.bbt.si/

 

Naredite prvi korak! Pokličite 01 565 32 61 ali pošljite povpraševanje