noviSplet.com

izdelava spletnih strani

Smo spletna agencija, ki deluje od leta 2004.  Izdelali smo že preko 1000 spletnih mest. Spadamo med vodilna podjetja v državi na tem področju.

S celostnimi rešitvami poskrbimo za vse, kar potrebujete za popoln spletni nastop.

Spoznajte nas!

Po dolgoletnih izkušnjah v podjetništvu, prodaji in marketingu, ki segajo vse od ustanovitve podjetja Atribut d.o.o. leta 1992, smo se postopoma specializirali, tako da se od leta 2004 ukvarjamo izključno s spletnimi rešitvami. S spletnim oblikovanjem, programiranjem, oglaševanjem, marketingom, tržnim komuniciranjem zagotavljamo celovite rešitve podjetjem, ki želijo s pomočjo interneta povečati prodajo in ugled. Zaupa nam širok spekter naročnikov, tako velika in uveljavljena podjetja, kot tudi podjetja na začetku svoje poslovne poti. Prizadevamo si, da naše storitve usmerjamo k celovitim in profesionalnim rešitvam, prilagojenim duhu sodobnega časa.

Zaposleni v podjetju NoviSplet smo strokovnjaki, ki smo preko dolgoletnih izkušenj dosegli visok nivo znanja in poznavanja spletnih možnosti in omejitev ter uporabljanja spletnih orodij. Ravno zato so naše spletne rešitve pisane na kožo tako malemu podjetniku kot velikim podjetjem.

Naš recept je sinergija vrhunske oblikovalske estetike in dobre marketinške strategije, podprta s profesionalnim programiranjem in učinkovito optimizacijo.

V letu 2015 smo odprli podružnico v Berlinu.

V Berlinu vodi našo poslovno enoto naša sodelavka Alja Knez. Več o tem na naši spletni strani https://www.novisplet.eu/

Kako delamo

V vsak naš projekt vložimo vse naše znanje (marketinškega strokovnjaka, dizajnerja, animatorja, programerja in tekstopisca) in maksimalno količino energije. Ponosni smo, da so naši izdelki tako učinkoviti in všečni. Ponosni smo na vsako naše delo in na vsak izpeljan projekt. Kvalitete nikoli ne spuščamo na nivo povprečja saj se zavedamo, da smo dobri le toliko, kot je bil dober naš zadnji projekt, zadnja spletna stran.

S poslovnimi partnerji gojimo korekten in profesionalen odnos. Potrditev, da delamo dobro in razmišljamo pravilno, nam dajejo naše stranke, ki so nam zaupale in nam zaupanje še naprej izkazujejo s svojo zvestobo.

Predstavitvena brošura

 

 

 

Kot uradni certificirani Google partner nudimo našim uporabnikom visokokvalitetne oglaševalske akcije za uspeh na spletu.
 

 

Naši strokovnjaki so certificirinai s strani Googla s certifikatom Google Analytics.

 

AAA

V letu 2017 smo prejeli certifikat bonitetne odličnosti AAA. ATRIBUT, d.o.o.  spada med 6,8 %  najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, in se uvršča v najvišji razred AAA.  V letu 2017 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost AAA zgolj 11.440 podjetij, registriranih je približno 167.703. 

gazela

Agencija za spletne storitve noviSplet.com, Atribut d.o.o. se je na izboru Gazele 2014,
ki ga prireja časopisna hiša Dnevnik, uvrstilo na imenitni seznam 500 najhitreje rastočih podjetji v Sloveniji.

Zlata nit

Agencija za spletne storitve noviSplet.com, Atribut d.o.o.. se je leta 2014 v okviru medijsko-raziskovalega projekta Zlata nit 2014, ki ga vsako leto organizira časnik Dnevnik, s sodelovanjem v projektu izbora najboljšega zaposlovalca v Sloveniji, pridružila družbi najboljših zaposlovalcev.


 

 

Brane Tomažič 
Direktor in ustanovitelj agencije noviSplet.com

Izjemna podjetniška žilica ter posluh za potrebe strank in zaposlenih so ključne lastnosti direktorja in ustanovitelja noviSplet.com. S svojim znanjem in bogatimi poslovnimi izkušnjami, ki jih je pridobil z več kot 25 letnim vodenjem lastnega podjetja, dnevno odkriva nove ideje, s katerimi v agenciji lahko naročnikom pomagamo do še boljših rezultatov.


 

 

Naredite prvi korak! Pokličite 01 565 32 61 ali pošljite povpraševanje