Do 60% subvencije za postavitev spletne strani.

Datum Objavljeno, dne: 05.05.2019

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je razpisalo subvencije v obliki VAVČERJEV za mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji.

Pogoji za pridobitev subvencije so res minimalni. Za digitalno nadgradnjo spletne strani ali spletne trgovine nudijo nepovratno finančno spodbudo v višini do 60%. Celotno dokumentacijo z zahtevanimi pogoji in dokumenti si oglejte na spletni strani Podjetiškega sklada.

Naše podjetje Atribut d.o.o. je navedeno v katalogu strokovnjakov, ki so upravičeni in potrjeni za izvedbo spletnih strani na portalu Digitalnega inovacijskega stičišča v Sloveniji (www.dihslovenia.si), zato nas pokličite, da si čimprej zagotovite ponudbo, s katero se boste lahko prijavili na razpis.

Brezplačno pomoč pri pripravi in oddaji vloge vam bodo nudili na Slovenskih poslovnih točkah SPOT (bivši VEM).


Za dodatne informacije lahko pokličite na 01 565 32 61 ali na 041 761 911.

Dodatek dne.  25.7.2019: SPS začasno zapira dva vavčerska javna poziva, ki se nanašata na področje digitalizacije, in sicer Vavčer za digitalne kompetence in Vavčer za digitalni marketing. Oba javna poziva sta bila objavljena v Ur. l. RS, št. 22/2019 dne 05.04.2019, zaprta pa bosta zgolj začasno

 

Več prispevkov