Izbranih 20 v letu 2020

Datum Objavljeno, dne: 08.01.2021

LEX OCEAN

Za ekskluzivnega zastopnika razkošnih jaht priznane proizvajalke jadrnic in jaht Sirena Yachts smo pripravili unikatno spletno predstavitev plovil na najvišjem nivoju za potencialne kupce. Spletna stran je izdelana po najmodernejših tehničnih in oblikovnih trendih in vsebuje pravilno razmerje besedila in visokokakovostnih fotografij, ki so dandanes nepogrešljive.

KOLI ŠPED

V agenciji noviSplet se zavedamo, da je tradicija in duša podjetja nekaj, na kar nikoli ne smemo pozabiti. To smo uspešno dosegli pri prenovi spletne strani za podjetje KOLI ŠPED z več kot 30 letno družinsko tradicijo v logistiki in transportu.

SCHIKI

Hrbtenica gospodarstva vsake države je industrija. Nepogrešljiv del proizvodnje je že od začetka industrijske revolucije v 18. stoletju transportni trak. Tega se dobro zaveda tudi podjetje Schiki iz Slovenskih Konjic, ki že 29 let vlaga v najmodernejšo tehnologijo proizvodnje in storitev transportnih trakov, valjev, motornih valjev, verig, jermenic in ostalih komponent za pogon. Svoje poslovanje uspešno širi tako doma kot v tujini. Nova spletna stran, ki smo jo izdelali v agenciji noviSplet, poleg celovite predstavitve nabora izdelkov, omogoča B2B segmentu obstoječih partnerjev pregled nabora ponudbe izdelkov na zalogi, ki se osvežuje neposredno iz ERP sistema.

MARSEN

Uspešno dolgotrajno sodelovanje je eden od ciljev, ki si ga vedno znova zadamo. Dolgoletno sodelovanje s podjetjem Marsen iz okolice Domžal je obrodilo sadove, saj smo jim v agenciji noviSplet izdelali že drugo spletno trgovino zapored. Podjetje Marsen izdeluje vzmetnice in ležišča najvišje kakovosti. Hitro se je bilo potrebno prilagoditi razmeram v svetu, ki so še posebej zaznamovale leto 2020. Med postopkom obnove je izbruhnila pandemija Covid-19, ki je podjetju ustavila fizično prodajo v poslovalnici. Naša odzivnost, agilnost in fleksibilnost nam je omogočila, da smo v teku izdelave, spletno stran nadgradili v spletno trgovino, ki jim je še kako koristila.

KRAV MAGA

Športna aktivnost je ena izmed najbolj pomembnih navad, ki jih je potrebno izvajati za zdravo telo in duha. Krav Maga Global Slovenija izvaja tečaje in izobraževanja po konceptu učinkovitega in hitro učljivega sistema samoobrambe, ki izvira iz izraelske vojske.  Ekipa noviSplet je postavila privlačno in informativno spletno stran, ki njihovim članom nudi vse informacije na enem mestu.

IRBIS

Higiena in čistoča sta se v času epidemije še bolj kot običajno pokazala kot ključna faktorja za ohranjanje zdravja. Tega se dobro zaveda tudi ilirskobistriško podjetje IRBIS, ki je specializirano za proizvodnjo profesionalnih čistilnih sredstev. Z njih smo izdelali visokozmogljivo spletno trgovino na našem lastnem noviSplet CMS sistemu, ki omogoča povezavo z računovodskim programom Vasco in lastnim ERP sistemom. Trgovina ima napredni B2B sistem prijave za partnerje, ki omogoča upravljanje sistema popustov z odstotki ali zneski, stranke obvešča o dobavljivosti inventarja in prednaročilu izdelkov ter še veliko več. Dodatno smo izdelali predstavitveni video podjetja (vključno s snemanjem z dronom). Za celoten projekt so bila za uspešno pridobljena nepovratna sredstva s strani Spirit Slovenija z naslova javnega razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanje v MSP v obdobju 2019-2022.

DZS Grafik

Za DZS Grafk, ki je del DZS skupine in vodilno podjetje v regiji na področju proizvodnje knjig in prodaje grafičnih repro materialov, smo izdelali in oblikovali dve predstavitveni spletni strani s ciljem še boljšega širjenja blagovne znamke v tujino.

Gantar

V agenciji noviSplet sodelujemo tako z večjimi kot manjšimi podjetji iz različnih panog. Med našimi zvestimi naročniki je več kot 20 podjetij iz panoge kovinsko obdelovalne industrije iz vse Slovenije. Letos se je med njih pridružilo tudi podjejte Gantar OBDELAVA KOVIN iz Godoviča, ki se ukvarja s CNC struženjem in rezkanjem. Podjetju smo izdelali unikatno spletno predstavitev, ki podjetju prinaša nove stranke in gradi ugled pri obstoječih naročnikih in konkurenci.

NOVI GLAS

Povezujemo se tudi izven meja Slovenije. Eden večjih projektov 2020 je bil izdelava spletnega portala in mobilne aplikacije za goriški tednik zamejskih Slovencev NOVI GLAS. Ker se svet vse bolj digitalizira in vse več časa preživimo na računalnikih in telefonih, je bila želja in ideja uredništva Novi glas, da se vsi prispevki in članki objavijo v celoti na spletu. Na strešji verziji spletnega portala, ki smo ga prav tako izdali v novemSpletu, so se vsi prispevki objavljali v tiskani verziji, na spletu pa le nekaj izbranih. Razvili smo sistem zaprtih vsebin, ki so dostopne naročnikom. Članki imajo en del odprte vsebine, nadaljevanje pa je dostopno z uporabniškim imenom in geslom. Z ekipo Novega glasa je vedno zelo zabavno in zanimivo delati, so zelo predani, profesionalni in pozitivni.

SOČA OPREMA

Enemu največjih slovenskih ponudnikov za izdajo iz izposojo medicinskih pripomočkov smo izdelali kakovostni spletni katalog, kjer lahko obiskovalci z vpisom ZZZS šifre preverijo, kateri izdelek jim je zdravnik predpisal in ga krije zavarovalnica. Velik poudarek smo namenili uporabniški izkušnji za starejšo populacijo, v ospredju je bil hiter dostop do potrebnih informacij za naročilo, izdajo ali izposojo medicinskih pripomočkov.

OBRAZI SLOVENSKIH POKRAJIN

Kultura in zgodovina sta temelja vsakega naroda. V sodelovanju z Mestno knjižnico Kranj smo izdelali interaktivni spletni biografski leksikon, kjer obiskovalci, tako starejši kot mlajši, na preprost in informativen način vstopijo v biografije znanih osebnosti slovenskih pokrajin in občin. S tem smo poskrbeli, da se del narodne in kulturne dediščine ohranja tudi na spletu in da bo varano in enostavno dostopen vsem željnim raziskovanja znanih slovenskih obrazov.

KNJIGA MESECA

Za založbo FELIX, UČILA, eno največjih založb v državi, smo ustvarili spletno trgovino za naročanje knjižnih škatel. Spletno naročanje knjižnih škatel je pravi prodajni hit v tujini, od sedaj pa tudi v Slovenji. Namenjeno je ljubiteljem vseh vrst literature in za prave knjižene molje vseh starosti. Uporabniki se lahko odločijo za enkratno naročilo ali sistem naročnine, kjer mesečno prejemajo najnovejše izdaje izbranega žanra in krasna presenečenja. Celoten potek obračunavanja se avtomatsko vodi s spletne strani.

KOOPAUTOMOTIVE

Vsaka ciljna skupina potrebuje svoj poseben nagovor. Za brežiško podjetje KOOP, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo in platinasto boniteto odličnostjo, smo v agenciji noviSplet pripravili spletno trgovino in katalog opreme za avtomehanike, vulkanizerje in avtokleparje. Trgovino smo oblikovno zasnovali v slogu obstoječih 4 spletnih strani, ki jih ima podjetje.

POHIŠTVO TAKOJ

Epidemija COVID-19 je hudo prizadela tradicionalne pohištvene trgovce, ki so večinoma prodajali le v fizičnih trgovina. Velikost podjetij ni bil več glavni parameter, izkazalo se je, da je ključnega pomena, kako hitro se podjetje prilagodi na trenutno situacijo. V panogi prodaje pohištva smo opazili, da so nekateri večji akterji podlegli okoliščinam, na drugi strani pa so iznajdljiva, mlada podjetja še kako prosperirala. Komaj leto dni staro podjetje POHIŠTVO TAKOJ je z našo pomočjo pri izdelavi kakovostne spletne trgovine več kot preseglo svoja prodajna pričakovanja.

TRIOR

Urejanje domače zelenice, vrta in okolice je za mnoge utrujajoče opravilo. Največjo preglavico velikokrat povzroča trava, ki raste in raste. Za podjetje Trior, ki zastopnika enega največjih proizvajalcev robotskih kosilnic WORX, smo izdelali privlačno spletno trgovino za prodajo robotskih kosilnic ter ostalega vrtnega in ročnega baterijskega orodja.

LEKARNA KRŠKO

Zdravje je bilo v letu 2020 še kako aktualna tema. Za Javni zavod Lekarne Krško smo izdelali sodobno predstavitveno spletno stran z vsemi pomembnimi podatki. Dodatno smo na strani vzpostavili sistem za objavo obvestil obiskovalcem in blog za pisanje farmacevtskih nasvetov.

PLEVNIK

Proizvajalci v verigi prehrambne industrije so pomemben gospodarski sektor države. V družinskem podjetju Plevnik ponujajo celovite rešitve predelave mleka na enem mestu. Z lastnim razvojem in proizvodnjo opreme za predelavo mleka so eno vodilnih podjetji v Evropi na tem področju. Podjetje ima platinasto bonitetno oceno. S konstruktivnim sodelovanjem ekipe noviSplet in njihove projekte ekipe je nastala napredna kataloška spletna stran v več jezikih. Cilj je pridobivanje novih partnerjev in krepitev zaupanja pri obstoječih. Izdelki so vsebinsko zelo bogato predstavljeni, s tehničnimi opisi, dodatno dokumentacijo, katalogi, slikami, videi in pripadajočimi mnenji zadovoljnih uporabnikov. V planu je še nadgradnja s spletno trgovino.

AVK

Ustvarjali in razvijali smo tudi za globalno podjetje AVK Avtomatizacija s sedežem v Celju. Specializirani so za avtomatizacijo v avtomobilski, logistični, živilski in kemični industriji. Izdelali smo jim  predstavitveno spletno stran v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku. Podjejte posredno sodeluje z giganti kot so BMW Group, Magna, VW, AUDI, Daimler AG (Mercedes Benz) in Tesla motors.

AALT

Za podjetje  AALT, ki je na trgu prisotno že 29 let, smo izdelali spletno trgovino za prodajo profesionalne gostinske in namizne opreme. Podjetje zastopa in prodaja visokokakovostne izdelke priznanih proizvajalcev kot so WMF, švicarska Jura, Cremesso.

Zobozdravstvo GROS

V agenciji noviSplet redno in uspešno pomagamo lokalnim podjetnikom, ki si želijo rasti. Do nas sta stopila zobozdravnika iz Radeč, gospod in gospa Gros. V privatni in koncesijski ordinaciji nudita kakovostne zobozdravstvene storitve. Cilj nove spletne strani je bilo pridobivanje novih strank iz celotne Slovenije. Izdelali smo igrivo predstavitveno spletno stran in svetovali, kako uspešno začrtati pot na spletu.

FATUR MENARD

Renomirani ljubljanski odvetniški družbi Fatur Menard, ki je specializirana za gospodarsko pravo, smo oblikovali in izdelali unikatno spletno predstavitev, ki informira in privablja nove kliente in povečuje ugled v odvetniški branži.

 

Več prispevkov