Načrtovanje spletnih strani

izdelava spletnih strani

Temeljito načrtovanje uporabniške izkušnje in informacijske arhitekture zagotavlja:

  • postavitev pravih ciljev in usmeritev spletne strani, 
  • pravilno in učinkovito usmerjanje uporabnika po spletnem mestu z izvajanjem želenih akcij (povpraševanje, nakup),
  • maksimalno optimizacijo spletne strani za visoko uvrščanje v iskalnikih na prave ključne besede,
  • najboljši izkoristek vložka v spletni nastop.

Zahtevajte ponudbo!

Strategija spletnega nastopa in zasnova spletnega mesta

Zasnova in načrtovanje spletnega mesta sta temelj vsakega projekta. Pred dejansko izvedbo je potrebno pripraviti načrt, kjer natančno opredelimo organiziranost in funkcionalnost spletnega mesta, določimo cilje ter potek projekta. Kvaliteten pristop pri zasnovi spletnega mesta znatno poveča učinkovitost in zadovoljstvo uporabnika. Tako naročniku na dolgi rok zagotovimo maksimalen izkoristek vložka v spletni nastop.

načrtovanje spletnih strani

 

Izdelava strategije spletnega nastopa

Za naročnika pred izvedbo spletnega mesta pripravimo učinkovito strategijo nastopa. Skupaj določimo kratkoročne in dolgoročne cilje projekta na podlagi naročnikovih potreb in ciljnih skupin. Izvedemo analizo naročnikovih konkurentov s podobnimi poslovnimi cilji in ciljnimi skupinami. Če naročnik spletno stran že ima, analiziramo tudi obstoječe stanje. Po jasno zastavljenih ciljih opredelimo potek projekta, naročniku pa predstavimo obseg in možnosti končnega projekta.

Načrtovanje informacijske arhitekture in uporabniške izkušnje

Zelo pomembna je pravilna določitev strukture spletnega mesta, razporeditev vsebin, določitev funkcionalnosti spletnih aplikacij in opredelitev njihove medsebojne interakcije. Zgolj dobro načrtovana informacijska arhitektura lahko zagotovi učinkovito interakcijo z uporabnikom. Na ta način pripeljemo uporabnika do želenih akcij. Že v tej fazi projekta tudi določimo ključne besede in besedne zveze na katere bomo spletno mesto optimizirali za čim višje uvrščanje v iskalnikih google in najdi.si.

 

Naredite prvi korak! Pokličite 01 565 32 61 ali pošljite povpraševanje