Izdelava mobilnih aplikacij

izdelava spletnih strani

S strokovnostjo, znanjem in inovativnim pristopom za naše naročnike razvijamo napredne Android in iPhone mobilne aplikacije:

  • Izvajamo celostne projekte - od koncepta in kreativne zasnove do končne tehnične izvedbe.
  • Nenehno sledimo trendom v mobilni tehnologiji in uporabljamo najnovejše tehnologije.
  • Poseben tim strokovnjakov skrbi za najvišjo stopnjo učinkovite uporabniške izkušnje mobilnih aplikacij.

Zahtevajte ponudbo

Primeri aplikacij za mobilne telefone, ki smo jih izdelali:

Aplikacija  Varen obrtnik

Naročnik: OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
 

 

 

 

 

Aplikacija potni nalogi

Naročnik: Porsche Slovenija d.d.
 

 

 

 

 

mCOBISS - Virtualna knjižnica Slovenije
( v sodelovanju s podjetjem RS team)
 

mCOBISS - Virtualna knjižnica Slovenije na mobilnih napravah mCOBISS je mobilnim napravam prilagojena različica COBISS/OPAC-a in dopolnjuje Virtualno knjižnico Slovenije z večjo razpoložljivostjo in dostopnostjo e-storitev, ki jih ponuja sistem COBISS. Poiščite in rezervirajte knjigo, revijo, časopis, DVD. Podaljšajte rok izposoje in preglejte zgodovino izposoj. Poglejte, kaj berejo drugi. Odčitajte črtno kodo knjige ali revije za takojšnje iskanje. Izdelajte si seznam priljubljenih knjig in ga delite z drugimi. Poglejte lokacijo knjižnice na zemljevidu in navodila za pot do knjižnice.

 

 

Radio Hit 

Poslušajte slovenski radijski program v živo, poglejte v studio, sodelujete v vroči temi dneva, preberite vaš horoskop, preglejte SLO novice in glasujete na lestvici HITovih 40 tudi z vašo mobilno napravo.

 

 

 

 

 

Aplikacija My TUSHEK


Do you want to see a **Tushek Renovatio T 500** IN YOUR GARAGE or in front of your favorite café? This app will visualize your imagination by just aligning the image of RENOVATIO T500 with your garage or in front of your house. Just tap capture button and your Renovatio T 500 will be placed in front of your house in a matter of a seconds. Realistic photo of your DREAM CAR will be saved in your camera roll. But this is not ALL! My Tushek app offers MUCH MORE! Please look at main features. Enjoy your app, comment and tell about it to your friends! Thank you

 

 

Aplikacija IGLU ŠPORT


Poiščite najbližjo Iglušport trgovino ter kupujte enostavneje z Iglu e-kartico!

Iglušport Android aplikacija nudi številne ugodnosti za zveste kupce in nadomešča Iglu kartico zvestobe. Aplikacije je nepogrešljiva za vse, ki zahajate v Iglušport trgovine in želite biti vedno na tekočem z njihovimi aktualnimi informacijami.
Aplikacija omogoča:
- namesto, da Iglu kartico nosite s seboj v denarnici se zdaj lahko indentificirate s pomočjo Iglušport Android aplikacije;
- na hiter in enostaven način lahko poiščete Iglušport trgovine, njihove delovne čase, kontaktne informacije ter natančen prikaz lokacij na zemljevidu;
- v vsakem trenutku lahko dostopate do nekaj najbolj aktualnih Iglu izdelkov in informacij oz. obvestil za kupce.

 

Tanal nepremičnine 


Mobilna aplikacija prikazuje ponudbo nepremičnin, ki so razporejene v oddaljenosti glede na vašo trenutno lokacijo. Poiščite si najbližjo ali pa malo bolj oddaljeno. Preberite podrobne informacije, poglejte reprezentativne slike, preverite lokacijo na zemljevidu in se naročite na ogled.

  

 

Aplikacija odzven


ODZVEN - Spletna revija o glasbi

Mobilna aplikacija z vsebinami spletne strani www.odzven.si omogoča pregledno prebiranje člankov, objavljenih na spletnem mestu revije.

Odzven je slovenska glasbena revija, ki se ponaša z naborom vrhunskih domačih glasbenih strokovnjakov in publicistov, ki reflektirajo aktualne glasbene dogodke pri nas in v tujini. Revija se posveča vsem glasbenim žanrom (s poudarkom na slovenski glasbi) in objavlja novice, intervjuje, recenzije, glasbene eseje in mnenjska besedila. Revijo izdaja SIGIC – Slovenski glasbenoinformacijski center. Prenos aplikacije in vsebina sta brezplačni.

 

Aplikacija SIGIC


SIGIC – Slovenski glasbenoinformacijski center je osrednja informacijska točka za dostop do informacij o slovenski glasbi, glasbenikih in glasbenih strokovnjakih ter aktualnih glasbenih dogodkih ter skrbi za promocijo slovenske glasbe in glasbenikov tako doma kot v tujini.
Več na: www.sigic.si

 

 

 

 

Hiter razvoj mobilnega trga in neprestane inovacije v tehnologiji zahtevajo veliko pozornosti in nenehno spremljanje dogajanja. Poseben tim strokovnjakov v agenciji noviSplet.com skrbi za to, da smo vedno v koraku s časom in na tekočem z zadnjimi novostmi na trgu. Na podlagi tega naročnikom znamo prisluhniti in konkretno svetovati, ko pridemo do ključnih vprašanj glede razvoja posamezne mobilne aplikacije.

Glede na trenutno razširjenost mobilnih operacijskih sistemov se osredotočamo na razvoj iPhone in Android aplikacij.

Poznavanje mobilnih tehnologij nam omogoča, da svojim naročnikom lahko zagotavljamo celostne storitve.

Spletne rešitve lahko predstavimo tudi mobilno, kar naročnikom omogoča še večji doseg strank. Naročnik je pri tem v ključni prednosti, saj mu v agenciji noviSplet.com lahko uredimo oboje - razvoj spletne in mobilne aplikacije. Spletno rešitev torej lahko povežemo z mobilno, kar pomeni, da se vse spremembe na npr. portalu, beležijo tudi v mobilni aplikaciji. Za naročnika to pomeni ogromne časovne in posledično finančne prihranke, saj je oboje razvito pod eno streho. 

 

Naredite prvi korak! Pokličite 01 565 32 61 ali pošljite povpraševanje