Izdelava
mobilnih aplikacij

Za naše naročnike v sklopu izdelave spletnih strani in spletnih portalov razvijamo tudi Android in iPhone mobilne aplikacije:

  • Izvajamo celostne projekte - od koncepta in kreativne zasnove do končne tehnične izvedbe.
  • Nenehno sledimo trendom v mobilni tehnologiji in uporabljamo najnovejše tehnologije.
  • Poseben tim strokovnjakov skrbi za najvišjo stopnjo učinkovite uporabniške izkušnje mobilnih aplikacij.
VPRAŠAJTE NAS

Android in iOS mobilne aplikacije

Hiter razvoj mobilnega trga in neprestane inovacije v tehnologiji zahtevajo veliko pozornosti in nenehno spremljanje dogajanja. Poseben tim strokovnjakov skrbi za to, da smo vedno v koraku s časom in na tekočem z zadnjimi novostmi na trgu. Na podlagi tega naročnikom znamo prisluhniti in konkretno svetovati, ko pridemo do ključnih vprašanj glede razvoja posamezne mobilne aplikacije.

Glede na trenutno razširjenost mobilnih operacijskih sistemov se osredotočamo na razvoj iPhone in Android aplikacij. Poznavanje mobilnih tehnologij nam omogoča, da svojim naročnikom lahko zagotavljamo celostne storitve.

Spletne rešitve lahko predstavimo tudi mobilno, kar naročnikom omogoča še večji doseg strank. Naročnik je pri tem v ključni prednosti, saj mu v agenciji noviSplet.com lahko uredimo oboje - razvoj spletne in mobilne aplikacije. Spletno rešitev torej lahko povežemo z mobilno, kar pomeni, da se vse spremembe na npr. portalu, beležijo tudi v mobilni aplikaciji. Za naročnika to pomeni ogromne časovne in posledično finančne prihranke, saj je oboje razvito pod eno streho.