V medijih

V častniku Finance, smo odgovarjali na temo: Kaj morate o GDPR vedeti, če imate spletno trgovino

Tako kot pri mnogih podjetjih in organizacijah pridobivanje privolitev povzroča ogromno težav tudi spletnim trgovinam. S pomočjo Braneta Tomažiča iz agencije za spletne storitve noviSplet.com...

 

Več v tiskani izdaji:

Predstavitev dobrih praks, študentom na FKPV Celje

Dne 30.1.2015 smo za Karierni center FKPV, ki deluje v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje nadaljnjega razvoja in izvajanja dejavnosti kariernih centrov v visokem šolstvu izvedli predstavitev Agencije za spletne storitve noviSplet.com, Atribut d.o.o.,  na kateri smo študentom in bodočim iskalcem zaposlitve predstavili številne primere dobrih praks ter možnosti zaposlitve v tej panogi. Predstavitev sta vodila vodja projektov David Božič ter direktor in lastnik podjetja Brane Tomažič.

Zlata nit 2014 - izbor zaposlovalca leta

Dnevnik: 31.1.2014

S ponosom sporočamo, da se je agencija za spletno storitve noviSplet.com, Atribut d.o.o., v okviru medijsko-raziskovalega projekta Zlata nit 2014, ki ga vsako leto organizira časnik Dnevnik, s sodelovanjem v projektu izbora najbolšega zaposlovalca v Sloveniji, pridružila družbi najbolših zaposlovalcev.

 

Finance - Zasnubite mobilne stranke

Finance 30.7.2013

Kako prilagoditi svoje prodajne kanale v času krize in se približati potencialnim strankam? Ena izmed konkurenčnih prednosti vašega spletnega mesta je lahko odzivna spletna stran, ki se prilagodi velikosti medija obiskovalca.

Radio HIT

Vas zanima kako lahko s pomočjo spleta prodate več?
Jože in Tina sta na to vprašanje odgovarjala kot gosta na Radiu HIT.


Finance - Agencija noviSplet.com uvrščena med lomilce krize v letu 2010

Poslovni-bazar.si - Pazite pri oglaševanju na spletu!

Gotovo pogosto razmišljate o tem, kako povečati prodajo v vašem podjetju in zaslužiti več. Ni dvoma, da je danes splet eden izmed tistih komunikacijskih in marketinških kanalov, ki vam lahko z najnižjimi stroški pomaga na poti do tega cilja. V zadnjem času je predvsem popularen iskalniški marketing na Googlu, kar je sicer popolnoma logično, glede na to, da je prek iskalnika moč najbolj natančno doseči vašo ciljno publiko..

Preberi cel članek
 

Finance - priloga spletno nakupovanje


 

Naredite prvi korak! Pokličite 01 565 32 61 ali pošljite povpraševanje