Urejevalnik vsebin in aplikacije po meri

izdelava spletnih strani

Aplikacije za urejanje vsebine

Urejevalnik vsebine prilagodimo vsaki posamezni spletni strani, ki jo naredimo. Omogoča vam, da samostojno brez potrebnega znanja programiranja ali oblikovanja spreminjate in dodajate vsebine svojega spletnega mesta. Vse, kar potrebujete, je računalnik in dostop do interneta.

Zahtevajte demo verzijo!

Aplikacije po meri

Poleg klasičnega CMS (Content management system – sistem za urejanje vsebine) programa, ponujamo še izdelavo različnih spletnih aplikacij po meri.

Naše spletne aplikacije uporabljajo tudi spletne trgovine, portali, novičarske strani, korporativne strani in različne institucije. CMS omogoča različne module za urejanje vsebin, kot so galerije slik, novice, katalogi izdelkov, avdio in video galerije, spletni obrazci in druge vsebine.

Vse naše spletne aplikacije so prilagojene vsaki strani posebej in vam ponujajo:

  • enostaven in pregleden urejevalnik
  • popolno kontrolo nad vsebino in obsegom spletne strani (lahko dodajate neomejeno število podstrani)
  • neodvisnost (vsebino lahko urejate sami, kadarkoli)
  • modul za urejanje ključnih besed, ki vplivajo na uvrstitev vaše strani v iskalnikih, s čimer pridobite nadzor nad optimizacijo vaše strani.

Oglejte si nekaj slik, ki prikazujejo noviSpletCMS urejevalnik

              

Za začetnike in napredne uporabnike

Vedno prisluhnemo našim strankam ter njihovim željam in potrebam, zato poskušamo CMS prilagoditi različnim vrstam uporabnikov, od tistih, ki imajo najbolj osnovna znanja za delo z internetom, do tistih, ki so visoko usposobljeni za delo s spletom.

Naš CMS je z vidika uporabnika eden bolj enostavnih CMS-jev na tržišču, nudi pa visoko funkcionalnost in raznolikost pri prilagajanju na potrebe posameznih spletnih strani. Upravljanja z vašo stranjo in njenega prilagajanja se boste naučili hitro in enostavno.

Optimizacija vaše strani za iskalnike

CMS vam pušča odprte roke in omogoča, da določite opis in ključne besede za vsako stran posebej in s tem sami vplivate na pozicijo vaše spletne strani v iskalnikih in na to, preko katerih pojmov vas vaši obiskovalci preko iskalnikov najdejo.

Kaj pa, ko bom začel uporabljati CMS in bom potreboval pomoč?

V ta namen vam podarjamo "uvajalno" uro v kateri boste z našo pomočjo naredili prve korake, poleg tega smo vam stalno na voljo preko telefona in oddaljene pomoči preko računalnika. Nekaj odgovorov na pogosta vprašanja o urejevalniku vsebin lahko preberete tukaj. Lahko pa nas pokličete ali se zglasite pri nas brez obveznosti in mi vam bomo z veseljem predstavili delovanje CMS tudi v praksi, da se boste lažje odločili za nakup spletne strani pri nas.

Poleg lastno razvitih rešitev kot je noviSpletCMS uporabljamo tudi odprto kodne rešitve kot so Wordpress in Drupal.

 

Naredite prvi korak! Pokličite 01 565 32 61 ali pošljite povpraševanje